Novi sa korisnik ADSL,pre 15 dana sam uzeo osnovni paket kod o.......,sve podesio prema njihovim upustvima ali ne moze da otvori ni jednu stranicu kao da je off-line.Sve lampice gore-napajanje,lan,adsl a lampica internet stalno blinka.Uredjaj je tp-link 8816.Moze li uput ka nekoj temi gde su podesavanja odnosno gde ici korak po korak i utvrditi ako se moze gde je problem do uredjaja ili podesavanja.Teh podrsku ne mozes da docekas da pitas sta dalje jer si stalno 25 po redu do slobodnog operatora.Modem se podesava preko web strane kako pise u upustvu ali nista.Molim pomoc oko toga i dalje sam na dial-upu.Koliko vidim po forumima ili je ta tehnologija malo precenjena ili je to tako jednostavno razni uredjaji-standard pa to sve treba uklopitii. Hvala unapred na odgovorima.
I ponovo pregledaj da li su svi kabeli utaknuti tamo gde treba...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Novi sa korisnik ADSL,pre 15 dana sam uzeo osnovni paket kod o.......,sve podesio prema njihovim upustvima ali ne moze da otvori ni jednu stranicu kao da je off-line.Sve lampice gore-napajanje,lan,adsl a lampica internet stalno blinka.Uredjaj je tp-link 8816.Moze li uput ka nekoj temi gde su podesavanja odnosno gde ici korak po korak i utvrditi ako se moze gde je problem do uredjaja ili podesavanja.Teh podrsku ne mozes da docekas da pitas sta dalje jer si stalno 25 po redu do slobodnog operatora.Modem se podesava preko web strane kako pise u upustvu ali nista.Molim pomoc oko toga i dalje sam na dial-upu.Koliko vidim po forumima ili je ta tehnologija malo precenjena ili je to tako jednostavno razni uredjaji-standard pa to sve treba uklopitii. Hvala unapred na odgovorima :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.