Reci mu da mora da pronađe svih 7 zmajevih kugli, i kad se pojavi zmaj, neka mu vrati drajvere. Šalu na stranu, ne postoje drajver za internet, biće da mu je grom spržio nešto od hardvera, spalio kablove ili šta već.... Fiat iustitia, et pereat mundus
on kaze da mu iz euneta kazu da je veza ispostavljena,a kod njega pise server not found,dali su mu novu opremu i isto se desava,da nije izgoreo lan port?
Vidiš, i to je moguće. Nek pogleda u device manageru ima li instaliran network adapter. Nek pogleda i svetle li lampice na lanu. U krajnjem slučaju pci mrežna je 500din u vr` glave.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: on kaze da mu iz euneta kazu da je veza ispostavljena,a kod njega pise server not found,dali su mu novu opremu i isto se desava,da nije izgoreo lan port :: ::
@Sub-Z Kako ne postoje? Zar nikad nisi video LAN konekciju sa imenom Internet, SBB i slično?
EDIT: Ako neće da rizikuje 500 RSD, a najverovatnije je da je raic u pravu, neka proba drugi računar na tom modemu. Ili svoj računar na drugom modemu. Jeste cimanje, ali...
Video sam kompjuter i switch koji su izgoreli, a kablovski modem je ostao čitav. Šta ti je Atlanta!
Pozdrav!
Vlada
:: gledao sam i nista nesvetli iza a pre je svetlel :: :: ::
mea culpa: nisam video, a lepo piše da su mu dali novu opremu.
Mrežna karta, dakle, ako ima gde da ubode.
Ako su mu dali bežični ADSL ruter, najlakše mu je i preko nekog USB adaptera. Oni su nešto skuplji, ali elegantnije rešavaju problem montaže PCI(e) mrežnog adaptera.
Pozdrav!
Vlada
:: kaze da je ruter ispravan 100%,proban je licno u eunetu, usao sam u network i nema nista sve je prazno nema nacrtanih onih kompjutercica :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.