Imam vec 7-8 godina istu e-mail adresu kod beotela. Dobio sam je kada sam pre mnogo godina uplacivao dial-up kod njih. Pre mnoogo godina sam prestao ovo da radim, a onda sam se switchovao na kabl. Do danas mi se nije desilo da imam ikakvih problema sa mail accountom kod njih. Evo sta mi sada izbacuje u Windows Live Mailu:
Unable to send or receive messages for the pop3.beotel.net account. The email server returned an error.
Server Error: 0x800CCC90 Server Response: -ERR Thread limit exceeded g_thread_max 294/290 consult Netwin before changing Server: `pop3.beotel.net` Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC90 Protocol: POP3 Port: 110 Secure(SSL): No
Da se nije mozda desilo da su pocistili one korisnike koji vise ne koriste njihov internet, ili ovo moze biti trenutni problem. Hvala
Mislio si da će večno da traje? Pa dobro da je trajalo i toliko, kod telekoma čim ti istekne pretplata odmah blokada maila zato sam i prešao na gmail.
:: Imam vec 7-8 godina istu e-mail adresu kod beotela. Dobio sam je kada sam pre mnogo godina uplacivao dial-up kod njih. Pre mnoogo godina sam prestao ovo da radim, a onda sam se switchovao na kabl. Do danas mi se nije desilo da imam ikakvih problema sa mail accountom kod njih. Evo sta mi sada izbacuje u Windows Live Mailu :: :: Unable to send or receive messages for the pop3.beotel.net account. The email server returned an error :: :: Server Error: 0x800CCC9 :: Server Response: -ERR Thread limit exceeded g_thread_max 294/290 consult Netwin before changin :: Server: `pop3.beotel.net :: Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC9 :: Protocol: POP :: Port: 11 :: Secure(SSL): N :: :: Da se nije mozda desilo da su pocistili one korisnike koji vise ne koriste njihov internet, ili ovo moze biti trenutni problem. Hvala
Proradilo... Naisao sam na taj problem na netu, mnogima se desilo da im ukinu mail na taj nacin... Jedan dobar primer: U Slovackoj se dogodilo da je nekom tipu na taj nacin blokiran mail 2007., on je tuzio provajdera i... dobio 3300e na sudu i povracen nalog. Imao je odstampanih i podeljenih 2000 vizit karata sa tom adresom, uplacene reklame i sl. Lik je inace autoelektricar... Zasto? Provajder nigde u ugovoru nije naveo da se prestankom vazenja ugovora gubi personalna e-mail adresa, koja, svojim imenom, ima status trajnog dobra u vlasnistvu korisnika, osim ukoliko u ugovoru nije navedeno drugaciije. Nakon ovoga, svim bivsim korisnicima koji su podneli zahtev za to, vracene su stare e-mail adrese, a kao deo vansudskog poravnanja, svima, koji su osteceni na taj nacin, ponudjen je besplatan net na pola godine. Posle ovoga, u ugovorima sirom EU jasno stoji da li mail ostaje nakon prestanka koriscenja neta ili ne, da li se dodatno placa provajderu i sl. Predlazem svima kojima je Telekom ukinuo mmailove da konsultuju svoje advokate u vezi sa tim problemom, posto sam siguran da Telekom u ugovor nije stavio da ukida mail adrese onima koji nisu njegovi korisnici. Bez problema bih tuzio Beotel da se ovo desilo, buduci da i sam imam gomilu vizit karti sa tom adresom, gomilu oglasa, na svakom forumu na netu i na svakoj drustvenoj mrezi sam prijavljen sa tom adresom...
:: Proradilo... Naisao sam na taj problem na netu, mnogima se desilo da im ukinu mail na taj nacin... Jedan dobar primer: U Slovackoj se dogodilo da je nekom tipu na taj nacin blokiran mail 2007., on je tuzio provajdera i... dobio 3300e na sudu i povracen nalog. Imao je odstampanih i podeljenih 2000 vizit karata sa tom adresom, uplacene reklame i sl. Lik je inace autoelektricar... Zasto? Provajder nigde u ugovoru nije naveo da se prestankom vazenja ugovora gubi personalna e-mail adresa, koja, svojim imenom, ima status trajnog dobra u vlasnistvu korisnika, osim ukoliko u ugovoru nije navedeno drugaciije. Nakon ovoga, svim bivsim korisnicima koji su podneli zahtev za to, vracene su stare e-mail adrese, a kao deo vansudskog poravnanja, svima, koji su osteceni na taj nacin, ponudjen je besplatan net na pola godine. Posle ovoga, u ugovorima sirom EU jasno stoji da li mail ostaje nakon prestanka koriscenja neta ili ne, da li se dodatno placa provajderu i sl. Predlazem svima kojima je Telekom ukinuo mmailove da konsultuju svoje advokate u vezi sa tim problemom, posto sam siguran da Telekom u ugovor nije stavio da ukida mail adrese onima koji nisu njegovi korisnici. Bez problema bih tuzio Beotel da se ovo desilo, buduci da i sam imam gomilu vizit karti sa tom adresom, gomilu oglasa, na svakom forumu na netu i na svakoj drustvenoj mrezi sam prijavljen sa tom adresom...
sudski proces koji bi se povlacio po medijima, narocito kada Telekom treba da se proda i kada Beotel i slicni beleze stravican pad poslovanja, posto se svi okrecu kablu... Mnogo je jeftinije dati svim bivsim korisnicima malo mesta na serveru, nego se suditi sa svima njima...
Apsolutno, tako sam i ja uradio i digao ruke od telekoma i dobio mogućnost da mailu pristupam sa čega god hoću a ne samo preko dial-up servisa (to je bilo ograničenje tada a mislim da je i danas za tu vrstu mail naloga). Čak ne koristim ni mail koji sam dobio sa ADSL-om. A ovi sudski procesi... To važi samo za normalan svet
:: Imas gmail hotmail yahoo, koji ce ti to govno , napravi drugi mejl i vezi ga na taj tvoj postojeci , linkovanje je jednostavno i zabole te :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Meni je ugasen Yahoo pre godinu dana i sta znaci mogao sam da ih tuzim. Uzeo i promenio. Samo jedan dan nije hteo vise da prima sifru uz neku poruku i gotovo. Probao da menjam sifru ovo ono, dobio poruku da je ugesen ili sta ja znam i otvorio drugi. Na netu nasao da to nema sanse da se ispravi i Jbg sta da se radi.
, ali ja moram zadrzati adresu koju imam na Beotelu, posto je odstampana na svim vizit kartama u mom zivotu, imaju je ljudi u SAD, Brazilu... Znam da bi prelazak na gmail bio super resenje, ali radi se o jednoj adresi koju NE SMEM izgubiti. Utesno mi je to sot Beotel ne brise mail adrese...
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.