da li jos neko ima problema sa internetom,naime kad sam u bilo kojoj online igri desava se ta na secundu skoci ping na 200-300 pa se vrati u normalu i to se bas cesto desava.bas zalaga nenormalno i onda dzaba pogines :).da li je do neta ili do mene.pozz i hvala
Nema veze sa virusima - ja sam danas, tokom popodneva 5-6 puta
22.06.2011. 22:01
status: user broj poruka: 11016
bio diskonektovan (igrajuci COD4). Prvo igra izgubi `odziv` (`no response from server` - sto je laz, jer upucuje na to da je problem do servera - kad aktiviram brauzer vidim da nijedan sajt ne mogu da konektujem). Zatim, posle nekoliko minuta sve ide kako treba, pa onda opet... Naravno, ako u tom trenutku konsultujemo provajdersku po-drsku, veoma drsku podršku, doticna osoba ce iskolačiti oči: problemi? neeee, sve je u redu, nikakvih problema nema... Otprilike kao sa čiterima u COD4 - tip trči po mapi kao po pijaci, dobija stotine metaka u dupe, pobije one koji su ga napunili olovom, ide dalje, pa kad mu kazes da je cheater, zaprepasceno pita: jel` ti to MENI?! Telekom je SAM PO SEBI VIRUS! Utoliko ipak ima veze sa virusima...
Torta je ovde, napokon, u pravu... a merenjem nećemo dobiti ništa, jer je stvar kao što su svi primetili ali ne i shvatili - promenjiva i nestalna. U stvari, ovakvu uslugu bi teško reklamirali i na nekom dobro uređenom zapadnom društvu a kamoli kod nas. Kad jednog dana zaživi zdravija konkurencija, mnogima će biti motiv da im kažu doviđenja, do tada možemo samo da si grickamo j... nema vajde jer je telekonj i dalje u velikom monopolističkom položaju...
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.