Da li postoji neki programcic koji bih instalirao na sestrinom lap topu da joj ogranici download na nekih 768kbps i upload na recimo 100kbps? (posto ovaj telekomov ruter nema tu mogucnost, a cimanje mi je da kupujem neki stari pentium (mikrotik) pa da budzim to.
Imam telekomov adsl 4Mbit, a njoj zaista ne treba vise (koristi facebook i youtube). A meni je, naravno, i ovih 4 na mom desk top-u malo.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Sestra samo bleji na fejsu i uključi po neku pesmu Dunje Ilić na you tube-u ali to tako neki put uradi da tebi download brzina padne neki put i ispod 1 mbit-a. Takođe sam koristio net limiter ali sam morao da se bakćem sa sakrivanjem aplikacije jer je bila vrlo sumnjičava.
Nikada mi nije išlo u glavu kako uspe da sa fejsom, skajpom, msn-om i you tube-om troši čitavih 4mbit-a i da joj je pritom i dalje po njoj net spor. (barem u mojem slučaju)
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.