Ja ga aktivirao sinoc i danas ceo dan imam povecan protok... i dalje traje, a tamo pise da traje samo 3 sata. Doduse, nemam 6 Mbita, nego od 4,5 - 5. Inace, koristim click 4 , ovo novo sa 50% popusta.
Pre aktivacije speed up-a imao sam dl oko 3.5Mbit, a ul oko 0.4Mbit
Kakva su vasa iskustva sa ovom uslugom?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Priča je ista o telekonju i u ovom slučaju. Firma je debelo, debelo, filozofski i dalje u vremenima monopola (kojeg de fakto, i dalje imaju, samo nije zagarantovan zakonom već zakonom realnosti ili tržišta), pa je i ovde razlog isti: briga o korisniku postoji, ali je tako birokratska, `socijalistička` u onom negativnom birokratskom smislu, da se jednako loše odnose prema uslugama i kada je njima na štetu kao i kada je korisniku na štetu.. (ako menjaš paket, MORAŠ da čekaš bez neta par dana, IAKO je ista oprema, ista parica, sve ispitano..., sporo reaguju, nekad zavlače itd... uglavnom, očigledno nemaju nikakvu presiju od konkurencije). Tako ovde, balkanski nonšalantno (eufemizam za neposlovnost, aljkavost i priučenost - amaterizam) mrzi ih da ono što naplaćuju u ograničenom vremenskom roku, stvarno tada i isključe. Postoji mogućnost da je to navlakuša na skuplji paket, u tem slučaju, ovo moje totalno ne stoji i izblamirao sam se, ali nigde nisam načuo naznake toga... ili da je to pravilo. Imao si ovde na forumu neke kojima su to `zaboravili` da isključe, ili greškom kačili brže pakete za neko vreme... ali nije pravilo već izuzetak koliko sam zaključio.
...u osnovi, kolega, sve što si rekao je tačno ALI to važi samo za NE_udružene potrošače dok kod nas 100e miRRno i zahteve koe im prosledimo skoRRo u real time-u izvršavaju - dali su -50% - YEEEE... a nama na to -20% - URRRRGH!!!
- od miline poteq mi sline...
Go BIG or go home...
:: Priča je ista o telekonju i u ovom slučaju. Firma je debelo, debelo, filozofski i dalje u vremenima monopola (kojeg de fakto, i dalje imaju, samo nije zagarantovan zakonom već zakonom realnosti ili tržišta), pa je i ovde razlog isti: briga o korisniku postoji, ali je tako birokratska, `socijalistička` u onom negativnom birokratskom smislu, da se jednako loše odnose prema uslugama i kada je njima na štetu kao i kada je korisniku na štetu.. (ako menjaš paket, MORAŠ da čekaš bez neta par dana, IAKO je ista oprema, ista parica, sve ispitano..., sporo reaguju, nekad zavlače itd... uglavnom, očigledno nemaju nikakvu presiju od konkurencije). Tako ovde, balkanski nonšalantno (eufemizam za neposlovnost, aljkavost i priučenost - amaterizam) mrzi ih da ono što naplaćuju u ograničenom vremenskom roku, stvarno tada i isključe :: Postoji mogućnost da je to navlakuša na skuplji paket, u tem slučaju, ovo moje totalno ne stoji i izblamirao sam se, ali nigde nisam načuo naznake toga... ili da je to pravilo. Imao si ovde na forumu neke kojima su to `zaboravili` da isključe, ili greškom kačili brže pakete za neko vreme... ali nije pravilo već izuzetak koliko sam zaključio :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Nemoj da budes lud pa da im platis za ovo ako ti stigne! Ti si lepo aktivirao pise da traje 3h, sad sto nije ugaseno to nije tvoja stvar. _______________________
OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, Jane Jane Vrati see
:: Boga mi, meni ovo i dalje aktivirano Vec drugi dan. Bojim se samo da mi ne uvecaju racun na kraju meseca. Ko sa njima posle da izadje na kraj :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: vratice se na staro posle 24h .. nebrini nisu te zaboravili .. svakako ce ti naplatiti uslugu . :: :: :: :: skidaj sad dok je brze ..
Kako se radi taj speed up i da li naplacuju nesto to uvecanje brzine? Koliko dugo traje? Da li je legalno, msm jel oni znaju za to? Inace imam 1.5Mb sa 50% popusta.
Ovde u Pancevu je vec tako. 2000 je bilo za 4mb, sada je 1000 din 4mb
Trenutno sam u Beotleu i imam gratis jos 3 meseca, pa prelazim u telekonj na taj 50% popust, pa kad prodje i taj ugivor onda opet negde gde je akcija i gde je povoljnije...
:: Imam informaciju da ce uskoro biti 50% nize cene !! :: Da li neko zna vise o ovome :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
:: Imam informaciju da ce uskoro biti 50% nize cene !! :: Da li neko zna vise o ovome :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
Pa ja platih 1300din., zadnji racun za 1,5mb ? A zena iz PTT-a kaze savet vam je da ne prelazite u Telekom, jer ce za par dana kod PTT-a, biti cene kao i kod Telekoma ? Da li moguce da ovi ovde odugovlace?
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: Gligorije, pa svuda je 50% popusta, samo se reklamira na drugaciji nacin! : :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: http://www.iznajmiPS3.com/╭∩╮(︶︿︶)╭∩ :: :: :: Imam informaciju da ce uskoro biti 50% nize cene !! :: :: Da li neko zna vise o ovome :: :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: :: Sve drugo je utopija ! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.