Imam win 7 64 ,telekomov w-router pirelli(crno-crveni sa dve antene) i naravno problem.
Desava mi se da prilikom uploadovanja fajlova na Gmail konekcija izmedju kompa i routera prekine. Ne prekine se kao da je neko izvukao kabl (slika sa kompom i crvenim X preko kompa), vec kao da je otezana konekcija i da postoji problem ( sa zutim trouglom). E sada ja to resim tako sto odradim desni klik i klik na troubleshoot i windows to sam odradi i popravi konekciju,ali i sledeci put ne mogu da posaljem file. Moram da napomenem da upload na photobucket radi kao i na neke servere za prihvatanje fajlova (megaupload...) i u pitanju si isti fajlovi. Takodje se ponekad desi da u toku surfovanja po netu se isto dogodi ali ne tako cesto. mozda je relevantno da napomenem da imam AVG free antivirus. Inace win 7 imam skoro dve godine i nisam imao nikakvih drugih problema osim ovog...koji traje vec neko vreme, a mislio sam da ce to ispraviti novi updatovi...medjutim. Ako neko zna u cemu je problem bio bih mu jako zahvalan.
Ja sam kod Beotela , imam Tp link, ja sam skoro imao indentican 100% isti problem kao i ti, naravno ruter je neispravan, odnesi , daju ti novi, i resen problem.
Iskljuci taj AVG, pa vidi da li se isto desava. Ako se desava isto, ukljuci AVG ali iskljuci Firewall. Uninstaliraj Nvidia Network menager (ukoliko ti je nvidia LAn i ukoliko si ga instalirao) Ako se desava isto, onda pokreni Windows iz Safe mode with networking, pa pokusaj tako. Veoma su male sanse da zeza ruter, gotovo nikakve, ali opet, ako bude zezao i iz Safe mode with networking, onda pogledaj da li je aktiviran neki od Firewall ili Antivirus servisa na samom ruteru.
S1000RR
EDIT: Eto uletese kolege u medjuvremenu... Onda idi odmah u Safe mode with networking pa probaj. Ako zeza, onda je rurter, 100%. Mozes i da zamolis nekog ko ima laptop da ga prikacite pa pokusate sa njega. Ako opet zeza, onda je 101% ruter.
licno nisam imao nikakve probleme sa adsl-om (dok sam ga koristio) ali znam za par ortaka koji jesu (i svi su na telekonj-u) i svi su se zalili, zvali onaj 0800 i kao ruter i menjali i svasta na kraju se ispostavilo da je sve bilo do splitera cim su zamenili spliter sve je nestalo probaj prvo to, pa onda vidi dal je ruter inace, taj pireli je skroz ok, jos nisam cuo da je nekom crko (za razliku od huwaei-a)
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.