- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Zasto Kafka ? Kakve on ima veze sa onom cetvoricom gore ?
Cak im je susta suprotnost.
`Proces` moze i treba da se tumaci kao opis i optuzba totaliristickih rezima, kakav je fasizam.
Mada ja ni Hegela, Getea i Ničea ne bih optuzivao za to. Nema kod njih nista sto vodi ka nacizmu. To sto je, i ako je, Hitler nalazio inspiraciju u njima i tumacio ih pogresno, odnosno kako mu odgovara, to je drugo. Takvi ce uvek naci izgovor. I svastika je staroegipatski simbol...
vec ko bi joj od njih cetvorice najvise pasao, a tu Kafka pobedjuje bez konkurencije.
Apropo svastike :Ona datira jos iz Sumerije oko 3000 pre Hrista, sto ce reci da je starija od dervnog Egipatskog Arkh-a. Mada ne vidim povezanost sa temom .
A, sad sam skapirao nasta aludiras lol. Ozbiljno sam shvatio temu pa nisam ocekivao.
:: vec ko bi joj od njih cetvorice najvise pasao, a tu Kafka pobedjuje bez konkurencije :: :: :: Apropo svastike :Ona datira jos iz Sumerije oko 3000 pre Hrista, sto ce reci da je starija od dervnog Egipatskog Arkh-a. Mada ne vidim povezanost sa temom :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.