Imam TL-WN551G ovu karticu i treba mi nesto duza antena. Trazio sam nesto, ali ne znam da li je to to. Sta mi konkretno treba? Kakva antena? Problem je sto racunar drzim na stolu, a za koji dan pravim premestaj, i ako ga budem stavio na mesto gde sam planirao nece imati signal. Vec sam probao par puta i uvek gubi signal... Tako da mi treba neka duza antena koja ide u karticu. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Salim se, naravno. Tvoja default antena je 2 ili 3dB, treba ti sa vecim pojacanjem. 5 ili 8dB omni antena bi trebalo da ti rese problem. Nesto tipa ove:
kao sto je Milos predlozio... sa duzim kablom. Racunar bi bio kod zida dole, a fazon je sto je u tom zidu sat za struju i mislim da smeta toj antenici jer strasno gubi signal. Pa sam mislio da ubacim nesto tipa te antenice pa da je odmaknem malo do prozora (oko 3m). Znaci da uzmem neku jacu antenicu? One korner antene sam cuo da su ok, ali bih nesto jednostavnije kao ovo malo cudo... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.