Imaju neku akciju tipa 4 Mbps godinu dana za dz. (ako sam dobro razumeo), ali problem je komunikacija. Nemaju nikakvu pravu podrsku, samo mejl. Pitao sam nesto ali nisu odgovorili, tako da mi sve deluje malo neozbiljno. Bio bi red da popricam s zivim covekom pre nego sto potpisem na dve godine.
Ima li neko iskustva sa njima, bilo da je uzeo net preko njih, bilo iz druge ruke ?
Oni preprodaju Telekom-ov adsl, apsolutno isti paketi sa istim nazivom, s tim da nude ono što izgleda u samom Telekomu više nema: 50% popusta AKO se ugovor potpiše na 24 meseca. To znači da koristiš brzinski paket 2 godine, jednu ne plaćaš uslugu, a drugu godinu, plaćaš punu cenu (dakle, nije 50% cene obe godine...). Vrlo su nedorečeni oko usluge, plaćanja, potpisivanja ugovora, help-a... a poznajući telekom kojeg redovno mrzi da pomaže svojim korosnicima a kamoli tuđim... ne znam. Ne znam nikoga ko je uzeo, pa čekaj da se taj neko javi. Ako je usluga kao telekomova, onda je ovo super.
` do 30.9.2011. godine: prvih 12 meseci pretplata po 1 dinar, ostatak 1532,82 dinara mesečno. uključuje sve HD/IPTV pakete i ADSL paket 4 uz ugovor na 24 meseca. `
Ovako kako pise ispada da je prva godina free a za drugu je 1532 din. mesecno, a inace je (van akcije) cena za 4M - 2.122 din mesecno. Tako da ispada da ni druga godina nije po punoj ceni. Gotovo predobro da bi bilo istinito. Sad, da li ja to dobro tumacim, i da li je stvarno tako...
U svakom slucaju, u pravu si za nedorecenost i nedoslednost. Ka`ce, bre, ljudi, jednom ozbiljno da krenu da rade u Srbistanu ?
Ja sam koristio paket/akciju odličan đak.... (exploatacija dece, jebiga, mora se ), gde sam 6 meseci imao net za dinar a drugih šest, punu cenu. Zato mi je promakla akcija telekonja koju su brzo ukinuli, gde su to nudili za dve godine, a jedna po dinar... šta će biti za dve godine? Kad godinu dana budeš plaćao dvae`s eura za npr. 5× manji paket? A možda ostane isto stanje na tržištu, i na čistom si gubitku... ako ne uzmeš. Čekamo i dalje nekog ko je probao.
za ovo zadnje, za predhodno nemam iskustva, po meni sto dalje od Telekonja
Inace kad ce da krene bolje, prost je odgovor, NIKADA, dok ova bagra na vlast!!! Evo slucaja, komsija je `zadnji u liniji` za kablovsku, i ima bas primetno slab signal, proverio sam sa njim zasto i razloge(posto mi to da kazem `zanimanje`) i dosli smo do jednostavnog zakljucka da samo treba ture pojacavac na banderu ispred placa pored naseg puta, i oni dosli i isto to mu rekli, da treba da se pojaca signal. I naravno nema ih upste da dodju da to odrade zacas, a covek placao redovno kablovsku(dok nije oslabio signal) i prijavio na vreme, a oni se zajebavaju..... :@ Mene su isto tako zajebavali jednom zbog neta nesto, i otisao sam licno tamo u tehnicku sluzbu da se svadjam sa onim imbecilom, i od tada na ovamo, cim prijavim kvar, ako je rano, odmah popodne poprave, ako je kasnije u toku dana, sutradan izjutra odmah je sve ispravno. Znaci klasican retarduluk, i nzm ni ja kako da definisem sve njih!!!
:: :: :: ` do 30.9.2011. godine: prvih 12 meseci pretplata po 1 dinar, ostatak 1532,82 dinara mesečno. uključuje sve HD/IPTV pakete i ADSL paket 4 uz ugovor na 24 meseca. :: :: Ovako kako pise ispada da je prva godina free a za drugu je 1532 din. mesecno, a inace je (van akcije) cena za 4M - 2.122 din mesecno. Tako da ispada da ni druga godina nije po punoj ceni. Gotovo predobro da bi bilo istinito. Sad, da li ja to dobro tumacim, i da li je stvarno tako.. :: :: U svakom slucaju, u pravu si za nedorecenost i nedoslednost. Ka`ce, bre, ljudi, jednom ozbiljno da krenu da rade u Srbistanu ?
Pitam ih mejlom koji modem se dobija uz ugovor, evo sta rekose: `Oznaka modema je 9813`.
I ja skocim da guglam sta je to, kucam sve uz 9813 - modem, ruter, tp-link, sagem... milion stvari... i nista. Rekoh, dal` je moguce da me zezaju i pitam ih da ovo 9813 nije mozda broj Telekom info centra, i dobijem odgovor:
` Vise informacija mozete da dobijete u svakom trenutku pozivom na broj telefona 9813 ili na email: info@telekom.rs. `
Znaci, ladno me onaj ciji korisnik hocu da postanem, i kome hocu da dam pare, zavitlava sa glupim, pa i cinicnim, odgovorima.
Kad god pomislim da vise nista ne moze da me iznenadi...
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.