Pozdrav. Treba ovih dana da uzmem adsl internet posto mi 12.09. istice ugovor kod sadasnjeg provajdera (wifi) net je u pitanju. Pa sam odluci da predjem na ADSL pa me interesuje ko daje najbolje uslove i kvalitet. Posto imam IPTV nesto vise od 2 meseca kod Telekoma a ja bi za net izdvojio oko 2000 mesecno da li ja mogu da na istom broju imam dva operatera znaci iptv telekom a adsl orion npr.
Da li to moze da se izvede?
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Znaci nemoze matori a vidi ovo posto imam drugi tel odaljen nekih 40m od PC da li bi mogao ovo da izvedem da kupim nekih 40m UTP kabla i da od tog drugog telefona pustim taj UTP kabel do PC. Da li ce biti gubitka signala? I jos nesto posto je PTT bas jeftin a koristicu RAPIDSHARE,MEGAUPLOAD i ostale. da li je IP dinamicka ili staticka posto hocu da mi to radi pri rekonektovanju menjanje IP adrese?
Posto sam citao da PTT se jednom dnevno menja IP adresa. Ajde javite se PTT korisnici da kazete vasa iskustva. Znaci nebi isao ispod 6MB sto se tice brzine.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
E Ish, masis poentu... Treba mu dinamicka adresa koja se menja pri svakom rekonektu. Imas i dinamicku koja se menja na 1 dan (lease time 24h). Tako ti recimo radi kabal SBB.
6Mbit net + IPTV na istom broju, nece da moze. Ptt net + IPTV nece da moze.
:: to ce ti vec neko kompetentniji pojasniti :: :: Sto se adrese tice pa naravno da je dinamicka, staticka ti je posebno naglasena(skuplja) i to su uglavnom paketi za poslovna lica :: :: PS: Zasto bi menjao adresu pri koriscenju Rapida ili MU-a???, kad je full speed i nema cekanja izmedju file-ova :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Znaci kad bi uzimao na isti broj kolko sam skapirao max brzina je 4mb (2100 din.) A sta mislite na ovu drugu opciju znaci drugi broj i onda da uzmem kabel koji cu da sprovedem do kompjutera.
A da uzmem onaj paket kod Orion 6mb za 2000 na 2 godine? Znaci kod njih se menja IP adresa pri svakoj rekonekciji?
Nije valjalo to sto mi azurnost za izmirenje haraca prema nametskoj bandi RS nije jaca strana, pa tako kad ne platim fon na vreme oni mi cepnu i net.
Sto opet nije slucaj kod Oriona jer ni sad mi fon ne radi :)
PS:Kod Beotela kad mi cepnu fon internet mi se u najmanju ruku prepolovi.
Addone: Dragot druze ako se odlucis za taj socijalni paket nek ti je sa srecom,sat i nesto za jedan film i njie mnogo, ili je mozda bolje da ga odmah strimujes mesto da skidas.
UTP mozes do 100m bez problema .. ali zicani ne licnasti ..
telekom rulez .. koliko god se to nekome neprijalo ... imaju najbolju opremu .. i kod njih retko kad zajebava net .. torenti, file serveri .. skype .. sve radi .. nema problema ..
i nemoj da padas na te brzine .. ovi daju 2mb brze .. brze moj qrac .. kad ti orion prepolovi na 1/3 mozes sebi jaja da uvrces ..
na telekomu imam full downl. uvek kada je to moguce .. i kocenje nikada nije bilo od strane telekoma
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.