Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Orion Telekom internet iskustva
STRANA 1 OD 1
mkukic Orion Telekom internet iskustva 02.09.2011. 17:51 T38187

status: user
broj poruka: 2591
Potrebna su mi vasa iskustva sa gore pomenutim providerom. Sutra imamo sastanak kucnog saveta, pa treba da se diskutuje o provideru koji ce ostaviti svoju opremu na krovu. Trenutno koristim SBB koji ima opremu na nasem krovu i jako sam zadovoljan, ali u pricu se ubacuje i Orion pa da znam kakva su vasa iskustva sa njim zbog sutrasnje diskusije jer moze samo jedan provider da ostane na krovu.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Dobar je Orion 02.09.2011. 17:54 #357126

broj poruka: 7285
cak bi smeo reci i jedan od najboljih, medjutim rejting u globalu bi isao ovako:

1.SBB
2. /
3.Bolji ADSL provajderi
4.Losiji ADSL provajderi

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

djokosrb Sbb je keva za sve to 02.09.2011. 17:56 #357128

broj poruka: 6876
Sa orionom nisam imao iskustva tako da ne mogu neshto reci,mada ga svi poprilicno,od ovog sugavog telekom(ugasili se da bog da),sam danas popio ban u dve igre

markopvict Re: Orion Telekom internet iskustva 02.09.2011. 18:11 #357137

broj poruka: 4515
Ne bih menjao kabal.

▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ▼ ◄  http://www.iznajmiPS3.com

:: Trenutno koristim SBB koji ima opremu na nasem krovu i jako sam zadovolja
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mikishon89 Re: SBB No1 02.09.2011. 18:14 #357139

broj poruka: 2416
samo SBB nista drugo,telekonj je kurcina neopevana , ni orion nije bog zna sta,isto sranje samo drugcije pakovanje xD

mixer93 Re: 02.09.2011. 18:41 #357154

broj poruka: 4187
Iz iskustva, od 1 do 10... 7... :)

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

Ishmerish Bottom line druze 02.09.2011. 18:47 #357156

broj poruka: 7285
Da je bilo ko drugi do SBB-a u pitanju pa i da vodimo diskusiju, ali ovako je totalno izlisno raspravljati izmedju Mercedesa i Fiata.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

mkukic ... 02.09.2011. 19:09 #357161

Hvala ljudi! Samo pucajte! Meni ovo ide u prilog jer sam za SBB, tako da imam i vasa misljenja kao argumente sutra ako bude trebalo...

Pozz
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

mixer93 Re: ... 02.09.2011. 19:19 #357166

broj poruka: 4187
A za sta se spremas?

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: Hvala ljudi! Samo pucajte! Meni ovo ide u prilog jer sam za SBB, tako da imam i vasa misljenja kao argumente sutra ako bude trebalo..
::
:: Poz
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mkukic ... 02.09.2011. 19:24 #357169

Ne spremam se ni za sta posebno... Kazem sutra imamo sastanak kucnog saveta povodom raskidanja ugovora sa jednim od provajdera. Samo oprema jednog od njih moze ostati na krovu. Ja sam naravno za SBB, a ako neko bude bio za Orion idu mi u prilog vasa misljenja kao IT strucnjaka/poznavalaca.

Scyter Re: 02.09.2011. 19:38 #357174

broj poruka: 8138
Trazite da vam Orion ugradi D@H, tj. da imate net preko optickog kabla. Mnogo veci upload dobijate po jako povoljnim cenama.

Ponavljam k`o papagaj, ali evo primera koliko je povoljno. Kod Oriona (Sezam-pro) sam skoro 4 god., koristim D@H 6/1 MB/s po ceni od 1160 din. Ne znam sada kakva je cena za nove korisnike, ali verujem da je priblizno ista.

Sto se tice usluga, prilicno sam zadovoljan. Do sada mi je u ovih 4 god. mozda 10 puta pucao net. Tehnicka podrska je uvek ljubazna i rado izlazi u susret.

Sve u svemu, necu ih menjati sve dok mi ne bude odgovarale njihove usluge, sto cisto sumnjam. Do pocetka sledece godine planiram da im zatrazim da predjem na paket od 16 MB po nekoj pribliznoj ceni trenutne koje placam.

acayo @Scyter 02.09.2011. 23:10 #357220

broj poruka: 851
Ne razumem, kakav mnogo veci upload? Kod skoro svih ADSL provajdera sad postoji 6/1 mbit paket.

Scyter Re: @Scyter 02.09.2011. 23:46 #357227

broj poruka: 8138
Do skoro je samo Orion imao veci Up od drugih. Sada je izgleda situacija malo drugacija.

:: Ne razumem, kakav mnogo veci upload? Kod skoro svih ADSL provajdera sad postoji 6/1 mbit paket
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs