Posto se ne razumem u rutere, treba mi Vasa preporuka za isti, sledecih karakteristika :
Da se prikljucuje na USB konektor. Da je kvalitetan, pouzdan, lak za upotrebu, da NEMA wireless konekciju, vec da se prikljucuje iskljucivo kablom, da ne baguje, tj da se ne `zaglupljuje` i resetuje iz ne objasnjivih razloga, da podrzava sve postojece standarde i brzine protoka ( posto bi uzeo 8 ili 16mbit ADSL ), kao i one buduce, u slucaju da provajder poveca brzinu.
Inače, wireless konekcija može i da se isključi. Antena može da se otkine, ali mislim da nemaš prava na garanciju.
Provajder će možda želeti da ti da (sklopi ugovor da bi mu plaćao) 16 Mb, ali je pitanje koliko stvarno može da se izvuče iz pratica koje dolaze do tebe. To je individualno. Te, parice i udaljenost do centrale.
primerak predlozeng modela koji sam dobio od Verat-a se vala svako malo zaglupljivao... konj zna mozda je meni zapao los komad ali me je nervirao iz sve snage...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Imam ja. Oni budući standardi i protokoli još nisu izmišljeni, pa još ne postoje ruteri :: :: Ovo gore je bila šala :: :: Ovo dole :: :: http://goo.gl/2NiA :: :: Inače, wireless konekcija može i da se isključi. Antena može da se otkine, ali mislim da nemaš prava na garanciju :: :: Provajder će možda želeti da ti da (sklopi ugovor da bi mu plaćao) 16 Mb, ali je pitanje koliko stvarno može da se izvuče iz pratica koje dolaze do tebe. To je individualno. Te, parice i udaljenost do centrale :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: :: :: :: :: :: :: ima li neko neki predlog ?
:: Imam ja. Oni budući standardi i protokoli još nisu izmišljeni, pa još ne postoje ruteri :: :: Ovo gore je bila šala ::
Hvala Vladarko
Nisam mislio na ne postojece standarde , kada sam rekao buduce, nego na neke koje se mozda ne primenjuju kod nas, a u svetu su u upotrebi, pa tek treba da dodju do nas, jel u svemu kaskamo za svetom, pa i u internet uslugama.
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.