Molio bih one koje koriste Ikom na Vracaru da podele svoja iskustva sa istim, posto u poslednje vreme imam problema sa adsl-om a jedina opcija mi je Ikom. Ranije je bilo mnogo pljuvanja po njima pa me interesuje da li se nesto promenilo, razmisljam se da uzmem njihov paket od 6 Mbps, ali mi je veoma bitno da nema pucanja veze ( mongo bintije od toga dali je to tacnig 6 , ili su me zakinuli na brzini). Unapred Hvala!
ikomov flat 4 me kosta 2850 rsd sada je to 10Mb/700 + u cenu ulaze: analogna kablovska+digitalna kablovska+ pay kanali HBO + CINEMAX + 18+ + megapaket. Svi uredjaji su njihovo vlasnistvo i idu na revers....Za tu cenu sta bi vise...
**************** DELL INSPIRON N7110 I7 -2GHz 6 GB RAM Nvidia M525 17.3 led... genuine W7 home premium 64 bit
Sto ce reci sa nekim premium nalogom za dva sata je igra na stolu i uzivanje moze da pocne...
Sto se kaze ako te interesuje neki film mozes da ides u bioskop a mozes i da za 40-45 minuta skines neki HD koji ce na LCD TV-u izgledati kristalno jasno...
Sa tim brzinama i tim paketima ti nista vise ne treba...
Mada iskreno govoreci 2850 dinara mesecno je nekima kao KUCA... ali opet takvi se ne bave racunarima...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ikomov flat 4 me kosta 2850 rsd sada je to 10Mb/700 + u cenu ulaze: analogna kablovska+digitalna kablovska+ pay kanali HBO + CINEMAX + 18+ + megapaket. Svi uredjaji su njihovo vlasnistvo i idu na revers....Za tu cenu sta bi vise.. :: :: *************** :: DELL INSPIRON N711 :: I7 -2GH :: 6 GB RA :: Nvidia M52 :: 17.3 led.. :: genuine W7 home premium 64 bi :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.