Imam problem oko prikaza slike sa iptv.Kada sam jutros hteo da upalim box dobio sam ovu poruku `waiting for networking information from servers` i nikuda dalje odatle.Net radi normalno jer skidam bez problema.Proverio sam mrezni kabel,iskljucio sam napajanje iz box-a i vratio ga nazad,skart stoji dobro a slike i dalje nema.Da li se neko sretao sa ovim problemom i kako ga resiti?
Planiram da uzmem paket danas... e sad za taj problem verovatno moras da kontaktiras... Mozes li mi reci kakav je kvalitet slike dok je radila..))) i na cemu gledas? LCD/LED/CRT?
@rasa007 Probao i ne radi.Ali mi sad pade na pamet nesto sto sam zaboravio a cini mi se da je u ovoj prici najbitnije,a to je da mi je izgleda danas ili juce istekao ugovor za iptv.Mozda je to uzrok neimanja signala.Zvao sam nekoliko puta 977,i uvek je vreme cekanja duze od 5min.Da li se pozivi naplacuju ili su besplatni?
Da prijavim da nije bila greska kod mene nego ni par mojih prijatelja juce nije imao signal za iptv.Sada sve sljaka normalno.
@Viske imam samsung lcd 26` i prezadovoljan sam slikom i kvalitetom programa kojih ima blizu 90 ako se ne varam.Izvini sto juce nisam stigao da odgovorim.
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.