Imam onaj IPTV paket sa adsl-om. Sve cesce mi se desava da internet prestane da radi na 20-30 sekundi u razlicitim vremenskim intervalima, nekad svakih 5 minuta nekad svakih pola sata. Kad pukne internet prestaje i IPTV da radi. Da li neko ima slican problem i kako ga resiti?
moguce da je modem u kvaru.Imas 510 pretpostavljam posto koristis 3g adsl.Ta serija je inace problematicna.Imao sam slicno iskustvo,prvo je povremeno padao protok,pa onda je pucao net na dan-dva ,pa par puta dnevno,pa par puta na sat ! Zamenjen modem(530),i sad sve radi kao sat !
Indentican problem sam imao sa Beotelom, ali kod mene je posle 20 dana drndanja poziva itd. ladno problem bio kabal koji ide iz splitera do rutera , a taj kabal koristim vise od 5-6 godina, nigde pokidan ali negde ima kontakt.Problem resen kod mene.
Ladno kad stavim fixni telefon na taj kabal prekida mi vezu na random, nekad pricas 5-10 minuta normalno , nekada prekine na sekund pa onda opet prekine nakon 30-40 sekundi i tako nekada jako cesto.
Uglavnom kod mene je isti probnlem bio kao i kod tebe, i bio je neispravan kabal , proveri to, nista ne kosta.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Imam onaj IPTV paket sa adsl-om. Sve cesce mi se desava da internet prestane da radi na 20-30 sekundi u razlicitim vremenskim intervalima, nekad svakih 5 minuta nekad svakih pola sata. Kad pukne internet prestaje i IPTV da radi. Da li neko ima slican problem i kako ga resiti? ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.