Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Najbrze do interneta?
STRANA 1 OD 1
medapanda Najbrze do interneta? 15.11.2011. 16:11 T40289

status: user
broj poruka: 227
Drugar je uzeo lokal za kladionicu i treba mu sto pre da se uvede internet.Mozete mi reci koji je najbrzi provajder,tj koji ce da u najkracem roku prikljuciti internet u tom lokalu?Mislim da ima telefon i kablovsku...E sad ti stanari ciji je lokal su imali pre internet na kablovskoj ali ga verovatno nisu placali pa su im iskljucili,da li on moze na svoje ime da uzme zaseban kablovski internet iako se kablovska vodi na gazde lokala a oni imaju neplacene racune za internet?

On me je nesto pitao za usb internet u slucaju da je to najbrza solucija recite mi koji usb net da se uzme...Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 15.11.2011. 16:22 #376887

broj poruka: 3529
Definitivno najbrza varijanta je usb net. Ako je tu, gde mu je lokal, dobra pokrivenost VIP-a, onda kod njih da uzme, jer oni nude ubedljivo najbrzi net kod nas, licno testirao i mogu da kazem samo reci hvale, znaci brzine im idu i do 6Mbits.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
medapanda Re: 15.11.2011. 16:44 #376895

broj poruka: 227
Da li moze bez ugovora i koja je cena?Pitam za ugovor jel mislim da ne bih usb koristio dugo mozda mesec dva dok ne uzme neki lan net...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs