pozdrav pre 3 dana, bez ikakvog razloga ping u cs1.6 mi ide od 20 do 100, gore dole stalno, reinstalirao sam windows 5x, sedmicu, xp, skenirao av, spyware, drajvere imam ok sve cega sam mogao da se setim probao sam i nista.
ili do tvog provajdera ili do servera na kom igras CS. NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
zvao podrsku telekoma, oni kao i uvek pametni, kazu mi kucajte https://www. pa nvi pa dia pa tacka com ja kazem znam to download je ok nema to veze, i oni kazu pa sve je okej kako mi vidimo nemamo osnova da vam prijavimo smetnju. tuga kakvi su to imbecili. ne znam sta da radim. hvala boby na odgovoru
i proveri ruter, tj. restartuj ga(ako imas ruter).Ako imas NOD 32 `lecen`, on ume opasno da jebe ping.Meni je zbog tog govneta iz nekog nepoznatog razloga ping stalno bio 500 na jednom kompu.E, da, probaj i drugi drajver za LAN.
@toothless Ja baš stavljam NOD 32, jer najmanje ometa ping. Sa Nortonom nikako, kao ni sa Kaspersky-m. AVG i AVAST propuštaju svašta, pa ne vredi ni lečiti. Avira je dobra po tom pitanju, ali ubija download i traži jači procesor, isto kao i Avast i AVG. Kako je AVG najbolji nije mi još dan danas jasno. Ako neko može da uradi transakciju, koju ću nadgledati - naravno sa debitne kartice, a da se desi da ga ne bude za par sati u bazi za krađu podataka(skidrow, ALIMERO, Fullcrach, AMIZE), ja pojedem svoj sako(odnosi se na AVG i Avast). operator
ali je meni to govno ubijalo ping samo tako.Posto je `nekrstena` verzija, mozda je do kreka ili tako nesto, stvarno ne znam, ne razumem se toliko.Ali cim sam njega uninstalirao, komp mi progledao, i sad na COD4 MW i MW2 ubijam k`o covek... :D
:: @toothles :: Ja baš stavljam NOD 32, jer najmanje ometa ping :: Sa Nortonom nikako, kao ni sa Kaspersky-m :: AVG i AVAST propuštaju svašta, pa ne vredi ni lečiti :: Avira je dobra po tom pitanju, ali ubija download i traži jači procesor, isto kao i Avast i AVG :: Kako je AVG najbolji nije mi još dan danas jasno :: Ako neko može da uradi transakciju, koju ću nadgledati - naravno sa debitne kartice, a da se desi da ga ne bude za par sati u bazi za krađu podataka(skidrow, ALIMERO, Fullcrach, AMIZE), ja pojedem svoj sako(odnosi se na AVG i Avast) :: operator :: ::
:: ali je meni to govno ubijalo ping samo tako.Posto je `nekrstena` verzija, mozda je do kreka ili tako nesto, stvarno ne znam, ne razumem se toliko.Ali cim sam njega uninstalirao, komp mi progledao, i sad na COD4 MW i MW2 ubijam k`o covek... :D :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: @toothles :: :: Ja baš stavljam NOD 32, jer najmanje ometa ping :: :: Sa Nortonom nikako, kao ni sa Kaspersky-m :: :: AVG i AVAST propuštaju svašta, pa ne vredi ni lečiti :: :: Avira je dobra po tom pitanju, ali ubija download i traži jači procesor, isto kao i Avast i AVG :: :: Kako je AVG najbolji nije mi još dan danas jasno :: :: Ako neko može da uradi transakciju, koju ću nadgledati - naravno sa debitne kartice, a da se desi da ga ne bude za par sati u bazi za krađu podataka(skidrow, ALIMERO, Fullcrach, AMIZE), ja pojedem svoj sako(odnosi se na AVG i Avast) :: :: operator :: :: :: ::
JAviše mi iz 3 igraonice da imaju problema sa lagovanjem. Imaju ping od 33 do 224 ms. Telekom opet nešto radi. Možda je i kod tebe taj problem. Javili se iz NS, a nisu iz BG ni iz KG. Standardno je od 3 do 11 ms. operator
nisam ni stigao torent da ubacim, nov je windows (20ak puta sam probao i xp i sedmicu) sto se mene tice sa moje strane je sve ok. znaci da je do slepaca
tp link w8901g lepo podesen bleji, iptv ugasen, direkt sam na njega. nisam imao problem 3 godine i evo sad.
:: JAviše mi iz 3 igraonice da imaju problema sa lagovanjem :: Imaju ping od 33 do 224 ms :: Telekom opet nešto radi :: Možda je i kod tebe taj problem :: Javili se iz NS, a nisu iz BG ni iz KG :: Standardno je od 3 do 11 ms :: operator :: ::
I meni PLANET-ov budjavi ruter radi vec 7 godina...
25.11.2011. 14:00
status: user broj poruka: 3241
bez problema, pa je sada poceo da deje vnago. Isto kao kad neko kaze `covek bio zdrav, i umro odjednom!` Ja jos nisam cuo da neko umre iz dva puta. Sve radi dok se ne pokvari. :) Aj` ga otkaci sa rutera, i zabodi direktno u modem, resetuj modem pa probaj ping.
:: da je do njih a one glupace pricaju drugu pric :: :: nisam ni stigao torent da ubacim, nov je windows (20ak puta sam probao i xp i sedmicu) sto se mene tice sa moje strane je sve ok. znaci da je do slepac :: :: tp link w8901g lepo podesen bleji, iptv ugasen, direkt sam na njega. nisam imao problem 3 godine i evo sad :: ::
Re: I meni PLANET-ov budjavi ruter radi vec 7 godina...
25.11.2011. 23:08
status: user broj poruka: 4228
Nije to lepo poređenje: odjednom umro - jedanput.
Trebalo je da kažeš: još nisi čuo da je nekom dojavljeno da će umreti.
Pozdrav!
Vlada
:: bez problema, pa je sada poceo da deje vnago :: Isto kao kad neko kaze `covek bio zdrav, i umro odjednom!` Ja jos nisam cuo da neko umre iz dva puta. Sve radi dok se ne pokvari :: : :: Aj` ga otkaci sa rutera, i zabodi direktno u modem, resetuj modem pa probaj ping :: :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: da je do njih a one glupace pricaju drugu pric :: :: :: :: nisam ni stigao torent da ubacim, nov je windows (20ak puta sam probao i xp i sedmicu) sto se mene tice sa moje strane je sve ok. znaci da je do slepac :: :: :: :: tp link w8901g lepo podesen bleji, iptv ugasen, direkt sam na njega. nisam imao problem 3 godine i evo sad :: :: :: ::
pa zaboden je direktno u modem... iscupao sam davno iptv, samo mi jedan racunar radi, ugasio sam wlan, ne postoji razlog sa moje strane zasto ne radi ovo :(
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.