ljudi 5i dan mi je ping od 20 do 200 samo skace i pada, kao sto sam pre govorio probao sam win 7 i xp 20x sam radio format, drajvere sam isprobavao, sve moguce sa foruma sam citao trikove registry itd itd i ne vredi, zvao telekom rekli mi da nemam uslova da prijave smetnju kod mene i tako
zanimljiva stvar je da na pingtestu pokazuje 18 a na speed test pokazuje 50 a u igri sece laguje ubija, kao da imam pola dial up interneta
da li nekim slucajem neko moze da mi pomogne, platicu ako treba. molim vas.
igram to 10 godina, svakog dana, problemi su bas retki bili, tipa kad ja nogom zakacim kabl i iscupam iz zida telefonski kabl haha ali odjednom se pojavila ta smetnja, do mene nije, telekom kaze okej, racunar radi okej, mislim sta moze da ne valja u vezi samog racunara a da mi se ovo desava. poludecu. jbni cs 1.6 je u pitanju.
prijatelju 99% je do telekoma a 1% nesto do tebe, i ja sam imao slican problem pre 4-5 meseci i na kraju popizdim i raskinem ugovor sa lelekomom i predjem kod drugog provajdera i gle cuda ping 20 i nema laga u igrama vise a ovi iz telekoma prodaju muda za bubrege te nevalja ti komp te ruter, te virusi ovo ili ono a slepci nece da priznaju da su imali falicne i nepodesene opreme u data centru
Pre no sto bilo sta uradis, proveri da li imas lag i u ostalim igrama. Ako igras Dote probaj tamo, ili bilo sta drugo samo da je online. Ako i tamo imas lag - pozajmi ruter za koji znas da radi kako treba i zakaci na svoju liniju i obrnuto (odnesi svoj pa povezi na tu liniju za koju znas da je ispravna) pa probaj opet sa CS-om. Moguce da je do opreme. Ako nije - problem Telekom.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
i idem sutra u radius vektor da uzmem kablovski net i da kazem kevi eto ti placaj govnasti internet od telekoma, 3 godine sve placam na vreme lepo regularno i takvi su govnari,nemam reci.
Ja sam takodje presao sa telekoma na radijus vektor pre godinu dana i mogu da ti kazem da radi super (ako se izuzmu radovi na prosirenjeu pa su cesto imali prekide u mom kraju),ali OBAVEZNO sklopi ugovor za paket od 6mb (to je paket od 3mb ali ako potpises na 18 meseci onda je 6mb) nikako slabiji jer na slabijem ne mozes ni torente da skidas ni online igre da picis.
:: i idem sutra u radius vektor da uzmem kablovski net i da kazem kevi eto ti placaj govnasti internet od telekoma, 3 godine sve placam na vreme lepo regularno i takvi su govnari,nemam reci :: :: hvala na odgovorima momci :: ::
1. Napisi da li si radio google ping, jer ne mozemo da gledamo u pasulj da li si sve proverio, i sta jesi a sta nisi. 2. Ako nisi, uradi ping prema google-u nekoliko puta, pa vidi sta kaze.Posalji screenshot-ove mandrilima u Telekonj da vide, ukoliko i drugi kompovi kod tebe imaju los ping. 3. Ako mozes, probaj neciji komp ili laptop kod tebe, i odnesi tvoj kod komsije ili negde i videces da li je do tvog kompa. 4. Ako pokaze da je samo na tvom kompu, probaj da ubodes PCI mreznu kartu ukoliko ti veza ide preko ethernet(UTP) kabla.Mozda zajebava LAN na ploci. 5. Ukoliko tvoj komp radi kod drugoga, a drugi komp ne radi kod tebe, raskini ugovor sa telekomom uz obavezno spominjanje polnih odnosa sa sirim krugom porodice odgovornih lica, i predji na SBB ili sta vec imas u ponudi. Trazi raskid ugovora sa Telekonjom i zapreti im da ces se obratiti inspekciji i RATEL-u.Ili nek` te tuze a ti nemoj da im placas vise, boli te karijes.
:: 1. Napisi da li si radio google ping, jer ne mozemo da gledamo u pasulj da li si sve proverio, i sta jesi a sta nisi :: 2. Ako nisi, uradi ping prema google-u nekoliko puta, pa vidi sta kaze.Posalji screenshot-ove mandrilima u Telekonj da vide, ukoliko i drugi kompovi kod tebe imaju los ping :: 3. Ako mozes, probaj neciji komp ili laptop kod tebe, i odnesi tvoj kod komsije ili negde i videces da li je do tvog kompa :: 4. Ako pokaze da je samo na tvom kompu, probaj da ubodes PCI mreznu kartu ukoliko ti veza ide preko ethernet(UTP) kabla.Mozda zajebava LAN na ploci :: 5. Ukoliko tvoj komp radi kod drugoga, a drugi komp ne radi kod tebe, raskini ugovor sa telekomom uz obavezno spominjanje polnih odnosa sa sirim krugom porodice odgovornih lica, i predji na SBB ili sta vec imas u ponudi :: Trazi raskid ugovora sa Telekonjom i zapreti im da ces se obratiti inspekciji i RATEL-u.Ili nek` te tuze a ti nemoj da im placas vise, boli te karijes
Polako ljudi, polako sa karijesima, polnim odnosima, presavijanjem
27.11.2011. 16:57
status: user broj poruka: 11016
tabaka... Ono sto je osnovna stvar u ovom i ovakvom slucaju, a na sta je upozorio kolega Alexi, nije uradjeno. Dakle, tek kada se bude UVERIO da u NEKOLICINI online igara ima ISTE probleme...
:: 1. Napisi da li si radio google ping, jer ne mozemo da gledamo u pasulj da li si sve proverio, i sta jesi a sta nisi :: 2. Ako nisi, uradi ping prema google-u nekoliko puta, pa vidi sta kaze.Posalji screenshot-ove mandrilima u Telekonj da vide, ukoliko i drugi kompovi kod tebe imaju los ping :: 3. Ako mozes, probaj neciji komp ili laptop kod tebe, i odnesi tvoj kod komsije ili negde i videces da li je do tvog kompa :: 4. Ako pokaze da je samo na tvom kompu, probaj da ubodes PCI mreznu kartu ukoliko ti veza ide preko ethernet(UTP) kabla.Mozda zajebava LAN na ploci :: 5. Ukoliko tvoj komp radi kod drugoga, a drugi komp ne radi kod tebe, raskini ugovor sa telekomom uz obavezno spominjanje polnih odnosa sa sirim krugom porodice odgovornih lica, i predji na SBB ili sta vec imas u ponudi :: Trazi raskid ugovora sa Telekonjom i zapreti im da ces se obratiti inspekciji i RATEL-u.Ili nek` te tuze a ti nemoj da im placas vise, boli te karijes :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
u mogucnosti sam bio da samo ubacim lan kartu koja mi je stajala u fioci, nije pomoglo, ali evo 3h posle intervencije izgleda ok ping. ne znam sta je resenje bilo
Mislim na kojim ste vi hemijskim sredstvima kad mislite da ce Lelekom da se uplasi zbog vase pretnje da cete preci kod drugog internet operatera... Pa u srbistanu ima preko milion kurcevitih korisnika interneta... koji ce svakog dana nekom da ukazu na mogucnost polnih odnosa sa vecinom odgovornih lica u Lelekomu a pri svemu tome su jedino oni naguzena strana... Ajde bre malo PRS na celo i zapitajte se zasto smo takvi...
A tek RATEL... ova insinuacija da ce ta parazitska agencija da reaguje zato sto je neciji PING veci od uobicajenog...
Mislim sta reci... ajmo ponovo PRS NA CELO i zapitajmo se zasto smo takvi i sta nas to tera da budemo takvi... ako mislite da su oni ti cinovnici u RATEL-u drugaciji sa nama nesto gadno nije u redu...
Pa u Srbistanu je neverovatan poriv da se ljudi tuze, tuzakaju traze pravdu (svaka odluka suda u moju i samo moju korist je pravda sve ostalo je nepravda) i nadasve dlaku u jajetu...
Ima jedna latinoamericka poslovica: Boze molim te ne daj mi cileanku za zenu, bolivijansku pravdu i peruanskog prijatelja...
Kad sam ovo pre 10 godina ispircao u Beogradu covek mi ladno rece pa nisi morao tamo da ides, Srbistan je 3in1...
Pozdrav ...imao sam isti problem kada sam uzeo adsl .i jedino stojemeni pomoglo to j podesavanje rutera .Pozovi njihovu podrsku i trazi nekog operatera koji igra igrice ( ne zezam se) mene su pravili blesavim ( prva dva operatera) dokme nisu prebacili kod ( koliko sesecam Borisa) koji mi je rakao dobar dan u cemu je problem .ja kazem sece miu online igri a sve lepo radi ,a on meni kaze WOW igras ,reko nenesto drugo .kaze znam problem moramo da podesimo ruter ...klikni to kliniovo ( kolikose secm neki brdge nesto ) i posle toga je radilo savrseno .jos dva ortaka su imali isti problem i trzlili istog llika da im pomogne oko rutera .iskrenolaik sam za sve to ali meni je taako proradilo isto kaoi mojim ortacima .ali ka sto neko prethodno rece SBB ako imas mogusnosti ine razlisljaj.
Iako je ovo banana država, zašto da ne pokuša sve opcije koje su mu dostupne?U krajnjem slučaju, možda čestim odlaskom u Lelekom upozna sestru nekog odgovornog, pa se ostvari pretnja polnih odnosa sa istom. :) Veliki su mu izgledi da će im samo izazvati retku polnu bolest- tj. da ih zaboli kurac za njegov intrernet, ali zašto da ne pokuša, ništa ga ne košta.Može samo da ima duševnu satisfakciju kada im sastavi sočan mail u kome im poručuje da će im platiti internet limburga meseca, kad se majmuni ošišaju, uz obavezno pominjanje gorepomenute sestre, i sl. :)
Verovao ti ili ne, mene su jebali kao vola sa bežičnim fiksnim telefonom zbog `nepostojanja tehničkih uslova`, a kada sam smorio Boga oca u RATEL-u, i dostavio im dokaze da se u istom naselju dele fiksne bežične linije u okviru političke kempanje, govna iz telekoma su došla u subotu, u 17:00 da mi donesu uređaj, ugovor i ostalo, samo da bih povukao žalbu RATEL-a.I rekli su da ću platiti kasnije priključak i ostalo... Tako da...nije sve crno u Srbiji, govna su i dalje braon boje... :)
:: Mislim na kojim ste vi hemijskim sredstvima kad mislite da ce Lelekom da se uplasi zbog vase pretnje da cete preci kod drugog internet operatera.. :: Pa u srbistanu ima preko milion kurcevitih korisnika interneta... koji ce svakog dana nekom da ukazu na mogucnost polnih odnosa sa vecinom odgovornih lica u Lelekomu a pri svemu tome su jedino oni naguzena strana.. :: Ajde bre malo PRS na celo i zapitajte se zasto smo takvi.. :: :: A tek RATEL... ova insinuacija da ce ta parazitska agencija da reaguje zato sto je neciji PING veci od uobicajenog.. :: :: Mislim sta reci... ajmo ponovo PRS NA CELO i zapitajmo se zasto smo takvi i sta nas to tera da budemo takvi... ako mislite da su oni ti cinovnici u RATEL-u drugaciji sa nama nesto gadno nije u redu.. :: :: Pa u Srbistanu je neverovatan poriv da se ljudi tuze, tuzakaju traze pravdu (svaka odluka suda u moju i samo moju korist je pravda sve ostalo je nepravda) i nadasve dlaku u jajetu.. :: :: Ima jedna latinoamericka poslovica :: Boze molim te ne daj mi cileanku za zenu, bolivijansku pravdu i peruanskog prijatelja.. :: :: Kad sam ovo pre 10 godina ispircao u Beogradu covek mi ladno rece pa nisi morao tamo da ides, Srbistan je 3in1.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.