Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
pohvala IKOM-u
STRANA 1 OD 1
savatije pohvala IKOM-u 29.11.2011. 18:09 T40633

status: user
broj poruka: 1121
danas dobih obavestenje: u Vaš paket ( flat 4) od sledeceg meseca dobijate gratis ikom telefon paket 1 ( Voip ) sa 30 minuta free razgovora mesecno sa EU, SAD Canadom...etc etc etc. znam, svi imamo Skype
ali ovo je ipak veoma lep potez

DELL INSPIRON N7110
I7 -2GHz
6 GB RAM
Nvidia M525
17.3 led...
genuine W7 home premium 64 bit
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 29.11.2011. 18:44 #380917

broj poruka: 4054

klasicno dilersko navlacenje - prvi gram je dzabe !

Ishmerish Re: ... 29.11.2011. 18:51 #380919

broj poruka: 7285
De posalji meni jedan, nemam nista protiv te politike

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

::
:: klasicno dilersko navlacenje - prvi gram je dzabe
savatije Re: ...greska neverni tomo.... 29.11.2011. 18:51 #380920

ako su tebe navukli pa si se opekao....
spada pod paket koji sada placam...
poceo sam od 4b kod nijih, i bey promene cene dosao do 10+ DTV+PAY tv ( hbo+ cinemax ) i sada i ovo
nije to lelekom....

DELL INSPIRON N7110
I7 -2GHz
6 GB RAM
Nvidia M525
17.3 led...

:: klasicno dilersko navlacenje - prvi gram je dzabe
nemanja21 Re: ... 29.11.2011. 18:51 #380921

broj poruka: 1227
U državi Srbiji takve usluge se najbolje promovišu takvim metodama, džabe si se ponadao. Videti primer iptv itd.

savatije za neverne tome.... 29.11.2011. 18:58 #380923

DELL INSPIRON N7110
I7 -2GHz
6 GB RAM
Nvidia M525
17.3 led...

Poštovani korisniče,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da Vaš kablovski operater IKOM pokreće
novu uslugu – IKOM TELEFON – koja omogućava povoljnije telefoniranje putem
Interneta. U skladu sa tim, IKOM je i ovog puta odlučio da obraduje svoje korisnike
i, od narednog obračunskog perioda, Vaš paket će uključivati pretplatu na paket TEL
1 usluge IKOM telefon. Za sve detalje u vezi sa novom uslugom možete posetiti našu
Internet stranicu na https://www.ikom.rs ili pozvati naš Kontakt centar.

Napominjemo da mesečna pretplata za paket koji Vi koristite, Flat 4 brzine 10 Mbps,
ostaje nepromenjena te i dalje iznosi 2.850,00 dinara (PDV je uključen u cenu).
Koristimo ovu priliku da Vas podsetimo da je u ovu cenu, pored paketa TEL 1
telefonije, uključena pretplata na kablovsku televiziju kao i Digitalne TV pakete
MEGA, HBO, CINEMAX i 18+.

Za sva dodatna pitanja IKOM Kontakt centar Vam je na raspolaganju radnim danima i
vikendom od 8:00 do 22:00, na 011/30-10-110.

S poštovanjem,
Vaš IKOM
nemanja21 Re: ... 29.11.2011. 19:24 #380926

broj poruka: 1227
Nisi me razumeo, hoću da ti kažem da oni tebi ne daju to zato što te mnogo vole ili zato što su oni mnogo dobri, već u ovom periodu ekspanzije voip-a oni žele da prigrabe što veći broj korisnika, jer kao što znamo ta usluga nije monopolistički vezana kao recimo kablovska televizija za lokalnog provajdera već je nudi svako i uz svašta. Kako najlakše i najefektivnije to uraditi negoli omogućiti postojećim korisnicima istu uslugu koja njih skoro ništa ne košta a može i hoće im doneti drastično veći profit. U današnje vreme svaki korisnik je zlata vredan utoliko više ako je aktivan i redovan, a takvi ustupci kojima se ti čudom čudiš će postati sve aktuelniji jer je konkurencija sve jača a domaće kompanije postaju sve svesnije marketinških metoda koje se uspešno primenjuju na zapadu već dugi niz godina.

savatije Re: Re: ... 29.11.2011. 19:30 #380930

sve to stoji...ali nisam primetio da je iko od davaoca voip-a na nasem trzistu ucino slican potez...pri tome ni jedan od uredjaja za net ili dtv ili pay tv nisam morao niti da kupim niti da zakupim...jednostavan revers...zato pretpostavljam da ce to biti i u ovom slucaji....istini za volju , meni licno nije potrebna ova usluga, ali kad je za DZ...sto da ne

DELL INSPIRON N7110
I7 -2GHz
6 GB RAM
Nvidia M525
17.3 led...

:: Nisi me razumeo, hoću da ti kažem da oni tebi ne daju to zato što te mnogo vole ili zato što su oni mnogo dobri, već u ovom periodu ekspanzije voip-a oni žele da prigrabe što veći broj korisnika, jer kao što znamo ta usluga nije monopolistički vezana kao recimo kablovska televizija za lokalnog provajdera već je nudi svako i uz svašta. Kako najlakše i najefektivnije to uraditi negoli omogućiti postojećim korisnicima istu uslugu koja njih skoro ništa ne košta a može i hoće im doneti drastično veći profit. U današnje vreme svaki korisnik je zlata vredan utoliko više ako je aktivan i redovan, a takvi ustupci kojima se ti čudom čudiš će postati sve aktuelniji jer je konkurencija sve jača a domaće kompanije postaju sve svesnije marketinških metoda koje se uspešno primenjuju na zapadu već dugi niz godina
Daum ... 29.11.2011. 19:39 #380932

broj poruka: 12806
Rečeno je već na forumu da je zabranjeno hvalisanje/pljuvanje firmi iz razloga što se ne zna da li su vaša iskustva subjektivna ili objektivna.

Ishmerish Ma jasno,to sam mogao i ja da mu razbijem baloncice cim je postavio temu 29.11.2011. 19:42 #380934

broj poruka: 7285
al znajuci nase Admine, znao sam da ce i tema da se zavrsi pre negoli usledi lock.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

savatije tema nek zavrsi gde zavrsi... 29.11.2011. 19:51 #380937

sakrivanje pod tepih ruznih stvari ili tajenje pohvaka korektnih..ne doprinosi razmeni iskustava...
ovim tvrdim da nisam agitator, niti zaposlen niti u jednoj od pomenutih firmi u mojim postovima....samo zelim da podelim svoje iskustvo...

DELL INSPIRON N7110
I7 -2GHz
6 GB RAM
Nvidia M525
17.3 led...

vladarko Čim ti imaš taj dvogled - odmah si sumnjiv! 29.11.2011. 20:02 #380943

broj poruka: 4228
IKOM može da dobije pohvalu od tebe, jer si zadovoljan njihovim uslugama. Lepo je isticati sopstvenu satisfakciju u ovoj zemlji kada se na tako nešto retko nailazi.

U svakom ugovoru ima nekoliko članova (1 minimum) koje treba dobro pročitati. Ja sam konačno počeo da se odvikavam od `uz minimalnu doplatu dobijate toliko toga što nećete moći u potpunosti da iskoristite, ali nikad se ne zna`.

Sve to se ne bi dešavalo da IKOM kao i ostali takmaci u IT komunikacijama nisu prinuđeni na borbu sa konkurencijom. Sve dok ta borba traje, tj dok ima boraca sa adekvatnim oružjem, onima koji njihovi resursi trebaju ili znače biće bolje. U ovom slučaju profit znači veća ušteda.

Na kraju, nisu morali ni da te obaveste, već si mogao to jednog lepog dana da pogledaš kod njih na sajtu.

Pozdrav!

Vlada

dautovic IKOM 29.11.2011. 21:18 #380964

broj poruka: 2856
Ikom je trenutno u Srbiji najkvaliteniji i najpovoljniji provajder internet usluga, kablovske i `digitalne` televizije i od skoro voip-a...

Nema kod njih nikakvih navlacenja ugovorima da bi imao neki normalan protok po normalnoj ceni, kao kod drugih gde se moras obavezati na 2 godine...nikakvih prevara tu nema...nisu nikakvi supci, VOIP koji je od skoro krenuo je samo zaokuzenje usluge, ti ga ne moras korisiti ako neces, mozes da ubijes one besplatne minute svakog meseca i posle toga da ga iskljucis...u mrezi je besplatan razogovor...

Sve u svemu ko moze na IKOM a nije prikljucen svaka preporuka...

Skyfire: ...frekfencija...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strikan33 ... 28.12.2011. 14:52 #387494

broj poruka: 332
I jos jedna lepa vest iz Ikom-a koju sam upravo cuo, od prvog januara, povecavaju se brzine interneta. Ja koristim flat 4 i sa 10 MBps koliko sada imam, povecava se na 15MBps (na zalost upload brzina ostaje na 768kBps) :(, a flat 5 koji je sada brzina 30MBps ide na 50MBps.
Cena se korigovala za 50 dinara na gore, koliko mogu da vidim na njihovom sajtu, ali po meni to je beznacajno.
Uz kablovsku, `digitalnu`, voip telefon, mislim da u Srbiji nema bolje ponude trenutno.
Da ne bi neko pomislio da imam neke veze sa Ikom-om, nemam, i ovako koristim rdp gde imam 1GBps link i up i down ali lepo je znati da se i u Srbiji polako pomeraju internet stvari.
Jos samo malo vise upload brzine i gde bi nam kraj bio.

Svima zelim srecnu novu godinu i bozic.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647780.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs