da ne bi otvarao novu temu,a ovo sto cu da pitam tice se Telekoma,ovako 22. decembra mi je istekao ugovor koji je bio na god dana 4096/512 po ceni jednog mb 1533 din,ja odmah sutra dan odem i potpisem ponovo na sad 2 god isti paket po istoj ceni,kad ja vidim na netu racun koji ce da stigne ovih dana je 1985 din,popizdeo sam,da li je neko imao tako neki slucaj,koja im je to lopovska fora?!
Nisu oni Telekonji već su narodi und narodnosti ne_informisane TeleOvce... uputstvo za Lelekom:
- svi običani potrošači ne_udruženi BEŽITE od njih jer će Vam spolno opštiti sa familijom, ima Klip, TeleKnor, ŠBB pa živite srećni u slobodi... `...maršal Tito nek` Vas vodi...`
Tužilac ->Poternica->KaFez
:: :: :: :: da ne bi otvarao novu temu,a ovo sto cu da pitam tice se Telekoma,ovako 22. decembra mi je istekao ugovor koji je bio na god dana 4096/512 po ceni jednog mb 1533 din,ja odmah sutra dan odem i potpisem ponovo na sad 2 god isti paket po istoj ceni,kad ja vidim na netu racun koji ce da stigne ovih dana je 1985 din,popizdeo sam,da li je neko imao tako neki slucaj,koja im je to lopovska fora?!
:: :: da ne bi otvarao novu temu,a ovo sto cu da pitam tice se Telekoma,ovako 22. decembra mi je istekao ugovor koji je bio na god dana 4096/512 po ceni jednog mb 1533 din,ja odmah sutra dan odem i potpisem ponovo na sad 2 god isti paket po istoj ceni,kad ja vidim na netu racun koji ce da stigne ovih dana je 1985 din,popizdeo sam,da li je neko imao tako neki slucaj,koja im je to lopovska fora?
Ja ne znam zasto ti nije 2120din. Inace istekao ti je ugovor pa ti ostala brzina od 4/0.5 koja se placa 2120din, znaci ili prijavi da hoces da smanjis ili se odjavi.
pa nisi do kraja procitao ono sto sam napisao,cim mi je istekao ugovor sutra dan sam isao da potpisem ponovo ugovor!
:: :: :: :: :: da ne bi otvarao novu temu,a ovo sto cu da pitam tice se Telekoma,ovako 22. decembra mi je istekao ugovor koji je bio na god dana 4096/512 po ceni jednog mb 1533 din,ja odmah sutra dan odem i potpisem ponovo na sad 2 god isti paket po istoj ceni,kad ja vidim na netu racun koji ce da stigne ovih dana je 1985 din,popizdeo sam,da li je neko imao tako neki slucaj,koja im je to lopovska fora? :: :: Ja ne znam zasto ti nije 2120din. Inace istekao ti je ugovor pa ti ostala brzina od 4/0.5 koja se placa 2120din, znaci ili prijavi da hoces da smanjis ili se odjavi.
ja sam isao da uradim samo aneks ugovora,da nebi posle placao za 4mb 2100,ma sledece nadelje idem u naj blizu njihovu poslovnicu da vidim u cemu je problem,nedam lopovima vise od 1500 din !
Naravno, izvinite zbog ovoga, izvinite zbog onoga, a da si ko ovca plaćao račun regularno onda nikom ništa, uzimali bi ti pare bez pitanja... Skotovi ciganski... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: :: ipak sam dobio pismeno izvinjenje od telekoma na kucnu adresu,i smanjen racun na 153 :: :: din, morao da idem u najblizu njihovu poslovnicu i napisen zalbu zbog racuna koji su mi poslali!
pa probali su,poslali veci racun pa ako platim,e necu da im dam ni dinar vise,tako da sam sa jednim drugarom koji je isto tako prosao otisao u poslovnicu u Zr,nasli su se u cudu.Tek juce sam platio ali na 1533 din,a ne onih 1985 koje su oni poslali.A za tih 400 i neki dinar cu otici sa nekim na kafu i pice! :)
:: Naravno, izvinite zbog ovoga, izvinite zbog onoga, a da si ko ovca plaćao račun regularno onda nikom ništa, uzimali bi ti pare bez pitanja... Skotovi ciganski.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: ipak sam dobio pismeno izvinjenje od telekoma na kucnu adresu,i smanjen racun na 153 :: :: :: :: din, morao da idem u najblizu njihovu poslovnicu i napisen zalbu zbog racuna koji su mi poslali!
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647776. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.