Dakle modem koji je ujedno i wireless ruter koji sam dobio u zamenu za matori modem od provajdera mi se resetuje sam od sebe na svakih sat vremena u 59 minutu svakog sata. Dal neko zna sta treba u podesavanjima da promenim? Trazio sam ali nikakvu opciju nisam nasao koja mi se cinila da resava to
Sad sam nasao opciju u Lan IP adress management `Lease time` i stoji 3600 sto oznacava valjda sekunde a to je tacno 60 minuta. A u toj opciji stoji dhcp server `yes` `no`
Trži drugu opciju. To bi trebalo da obnovi IP adrese računarima koji su priključeni na ruter, a ne samom ruteru. Traži dalje nešto što je povezanoa sa 3600 sekundi, odnosno 60 minuta, ko zna - možda i sa jednim časom?!
... imaš nvidija karticu i intel procesor, ili, amd-kartu i amd procesor. Mora da je to. Ili, možda, LC napajanje?
Resetuj podešavanja rutera na default vrednosti, a ako to ne pomogne, kukaj za pomoć kod tog provajdera (vešto izbegavajući ženske sagovornike) jer je možda do njega... a ako budeš morao da čekaš u tom procesu, ondak vidi i za firmware, ali, velike bi to budaletine bile da tako nešto daju a da nisu već probali kod sebe?
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.