:: Za navedeni ruter nije potreban drajver posto se povezuje iskljucivo putem mreznog kabla :: :: Napisi u cemu je tacno problem pa cemo probati da ti pomognemo :: :: :: Pozdrav!
sto se drajvera tice kao sto kaze luja, drajver ti NE TREBA. dalje, udji u network connections u control panelu, na `local area network` idi na properties pa na tcp-ip properties i podesi sve na automatic ako nije tako pa probaj onda da ukucas adresu u browser-u
:: Znam ja za to, ali mi win kaze ne mogu da se konektujem na mrezu jer nema drajvera za ruter. Kad ukucam standardno 192.168.1.1 IE mi nista ne izbac :: :: :: Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=176383 :: :: :: Za navedeni ruter nije potreban drajver posto se povezuje iskljucivo putem mreznog kabla :: :: :: :: Napisi u cemu je tacno problem pa cemo probati da ti pomognemo :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647777. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.