Interesuje me kakva je ADSL usluga kod Euneta?imama Adsl kod telekoma presao bih kod Euneta.Intereteresujeme kakvo je iskustvo njihovih korisnika,da nisu mozda prevaranti kao i beocity?Unapred hvala.
Ti druze gledaj kad prelazis sa provajdera na provajdera da uhvatis trenutnu najbolju akciju-popust, a sami provajderi, to ti sve maltene isti penis jer se zna preko koga sve mora da ide i ko je stvarno vlasnik adsl portova.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Koristio sam eunet adsl skoro 4 godine. za to vreme nisam dobio nikakvo `unapredjenje` sem onih koje je inicirao telekomov ISP koji svi provajderi koriste kao izlaz na internet. za to vreme, ping mi je bio uvek oko 50, a poslednje godine imao sam otezan pristup ili skoro blokiran pristup messengerima poput msn ili yahoo (to je 2009/2010) kao i mail serverima, kojima je nekada trebalo osetno vreme da se log-in-uje. Takodje sam imao problema sa slanjem fajlova putem messengera, nemam pojma zasto. Ipak, veza je bila skoro uvek konstantna, sa malo prekida (jednom mesecno) tako da sam sa te strane bio zadovoljan. Podrska im je od pomoci, fini su i dostupni, ali ja nisam nikada imao potrebu da ih zovem ili tako nesto, sem kad se desi da nesto ne radi net po par sati, pa cisto da vidim sta je, ali to je bila rekoh retkost za te 4 godine. Takodje, na eunetu se ta stvar sa pingom drasticno videla (dal do veze ili konekcije) jer sam bio skoro onemogucen da igram online igre ili radim bilo sta u live streamu, jer su kasnjenja bila prevelika i veza je cesto pucala.
Promenom na telekom sam dobio olaksanje na svim nivoima od messengera koji nije pravio probleme, preko live streaminga, pa ni veza nije toliko cesto pucala ove skoro 2 godine. Ove godine nisu dali nikakve dobre ponude, sto su mogli, a ne iznudjacke tipa, imate popust godinu dana, a onda ste u obavezi cele sledece da placate kolko trazimo, pa makar to bilo duplo.
Ako mozes, vidi da li neko od komsija ima eunet, pa cisto da proveris da li oni imaju probleme kakve sam ja imao. Ja sam otisao od euneta pored navedenih stvari i zato sto su ignorisali svoje stare korisnike, i nisu im davali skoro nikakve povlastice samoinicijativno, kao sto su to skoro sve ostale kompanije radile. Pozz.
ja sam na YUBC(Beotel sada) i ne svidja mi se sto svi zivi imaju neke akcije, brzi net, a ja za ove godine samo povecanje na 1.5mbit i to poslednji, razmisljam da predjem na SezamPRO ili kako se vec sada zove, sem ako mi neko nesto lepo ne kaze za Beotel ADSL...
:: :: :: :: Tako je ugovorna obaveza je 18 meseci,prvih 12 meseci placa se 780,a posle 1560 narednih 6 meseci.
Ja plaćam 4096/384 1485 dinara. Pre nekih godinu dana uzeo sam lojalti paket po kom mi je dupliran daunload, dok je apload ostao isti za iste pare. Potom je usledilo redovno ubrzanje za 50% od Telekonja, pa sam neko vreme imao 3072/384, da bi mi oni sami pre nekoliko meseci povećali daunload na 4Mb. Ako platim pre 10. u mesecu imam popust od 5%.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.