Ne znam za ostatak ekipe ali ja već desetak dana muku mučim sa brzinom rada PC berze. Stranice, log in-log out, prelistavanje se vuče ko kilavi Radovan bilo preko IE, Mozile ili Hroma. Jel tripujem ili i drugi imaju isti problem. WTF is going on...?
Zna nekad da se tegli ali ne bas tako strasno kako ti opisujes... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Meni se u toku dana desi jednom, mozda 2x da se duze ucitava neka stranica, but that`s about it..
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1TB, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ne znam za ostatak ekipe ali ja već desetak dana muku mučim sa brzinom rada PC berze. Stranice, log in-log out, prelistavanje se vuče ko kilavi Radovan bilo preko IE, Mozile ili Hroma. Jel tripujem ili i drugi imaju isti problem. WTF is going on... :: :: servispc bre
Nema veze sa provajderom, posto i na poslu posetim berzu. Da, kilavi u delu `komponente` i to zesce. A Stripy kako je izbacio temu, sad mu je trebalo malo vise dosta da se uloguje.
Pretraga komponenti zeza vec zadnjih mesec dana. Nekada je toliko sporo, da odem na IT Svet. Zeza u zadnje vreme i forum. Nekada je ok, nekad kada pocne da ucitava... haos... kao da imam ping 1000ms. SBB internet, ping mi je uglavnom max 8-9ms, sve leti osim PCB.
Znam za pretraživač komponenti da ubija koliko je spor, ali to je od vajkada. Kod kuće koristim Lelekomov ADSL a na poslu SBB i u oba slučaja sajt se vuče. Ponekad čekam i 10-ak sekundi na otvaranje stranice... ne znam...ko da sam na 14400 dial up-u...
Lelekom je uzas, najjjjjgor ko li me nagovori da potpisem ugovor :@i Asus Maximus Extreme-Z i5 2500k @ 5.0GHz 1.475v NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX560Ti DCII SSD Crucial M4 64gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Noctu and BitFenix fans Dell U2312HM
:: Znam za pretraživač komponenti da ubija koliko je spor, ali to je od vajkada. Kod kuće koristim Lelekomov ADSL a na poslu SBB i u oba slučaja sajt se vuče. Ponekad čekam i 10-ak sekundi na otvaranje stranice... ne znam...ko da sam na 14400 dial up-u.. :: :: servispc bre :: ::
kilavi pcberza, forum.benchmark.rs(nesto nije radio), youtube.com (kad se ide na full screen javljao error), rapidserbia.com
verovatno lelekom ima dobar udeo u losem radu( mozda ima veze i sa opterecenjem mreze...blabla) trenutno net radi extra dok je tokom dana odziv stranica bio slabiji...
Pocetna i forum ponekad se zaglave na ucitavanju, ali meni je najtuzniji deo sa komponentama.
Cekas da se ucita i kad dodje slika, ono je ne pregledno/lose upisano. Jedna ista stvar na pet razlicita nacina kao da je druga roba. Nadam se da ce to da poprave jer je idea odlicna, ali dok ne pocne da radi kao ITsvet.com onda ne valja koristiti stalno.
sto se tice foruma radi sve ok, ali sekcija `komponente` po default-u radi NENORMALNO usporeno svaki put kad nesto gledam i to me strasno nervira, doduse neki put radi ok ali to je retkost, FF, Chrome sta god koristim..
:: Ume da zabada ali uglavnom radi ok :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Očekujem nove komentare po pitanju brzine učitavanja komponenti. Kod mene trenutno radi puno puno brže ali da vidimo kako je stanje i kod vas?
:: sto se tice foruma radi sve ok, ali sekcija `komponente` po default-u radi NENORMALNO usporeno svaki put kad nesto gledam i to me strasno nervira, doduse neki put radi ok ali to je retkost, FF, Chrome sta god koristim. :: :: :: :: Ume da zabada ali uglavnom radi ok :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Philips 22 :: :: :: ::
komponente/procesori/.... hang.... / corei5 / ...... hang ........ pa prikaze.. ukupno kroz 10ak sekundi, ali podnosljivo, veliko ubrzanje u odnosu na ranije za sada
:: :: Očekujem nove komentare po pitanju brzine učitavanja komponenti. Kod mene trenutno radi puno puno brže ali da vidimo kako je stanje i kod vas :: :: :: sto se tice foruma radi sve ok, ali sekcija `komponente` po default-u radi NENORMALNO usporeno svaki put kad nesto gledam i to me strasno nervira, doduse neki put radi ok ali to je retkost, FF, Chrome sta god koristim. :: :: :: :: :: :: :: Ume da zabada ali uglavnom radi ok :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: :: Mis: Mx51 :: :: :: Philips 22 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647777. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.