uzeo sam skoro adsl u ptt-u, navodno 16mbita. znao sam ja da nece moci da mi isporuche svih16, al ajde da probam. Pitao sam da mi daju wi-fi modem medjutim nisu imali trenutno, pa sam koristio obichan (tp-link td8117 mislim).. imao sam solidnih 12.5mbit-a i bio sam zadovoljan.. zovu oni mene nakon mesec dana i javljaju da im je stigao wi-fi modem bla truc, a ja vec pre toga povezao uspesno wifi router sa obichnim modemom i sve je radilo super.. bilo mi glupo da im kazhem da mi ne treba jer su me valjda vec stavili na spisak da mi treba wifi modem.. uzmem ja to, okachim sve, kad ono nece da mrdne vishe od 8.5 mbita...znachi isti kabl, spliter, ista udaljenost (nisam se selio, a nisam ni u polju klizishta xD ) samo drugi modem. Da li je moguce da izgubim protok tek tako? Ajde da sam izgubio 2-3mbit-a, ali 7...nema smisla
Ako linija moze da podrzi 16mb mora da ti isporuce 16mb, drugar ovde je u Pancevu uzeo 16 mb i naravno podelio sa jos troje komsija, razvukli kablove i eto veselja svakome za male pare, u svakom trenutku nocu danju vikend bla bla imaju 16mb i upload koji im pripada,
insistiraj da ti srede liniju i da imas cistih 16mb , razlika je 4mb, to nije malo, neko placa tih 4mb 2000 dinara mesecno...
ili da ti srede liniju - paricu , ili da im placas manje , nemoj da cutis.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Koji si ruter dobio?Ja kad sam dobio wifi ruter od Oriona,pre toga sam dobio zyxela,krs neki,pala mi isto tako brzina,dok nisam u podesavanju modema prebacio na adsl2 plus mode,nesto tipa annex m.U pitanju tplinkov ruter td w 8901g.I volila dobio sam navodnih 16 mbit,realni maximum je 14 mbit po speedtestu.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647777. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.