Kakav je za nase uslove? Po specifikacijama i konekcijama je top, al` nista bez prakticnih iskustava... _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Ok, ali da li radi sa svim nasim provajderima? F......Beotel, ne mogu da dobijem tehnicku danima da pitam da li moze i za njih. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Moze, samo prepravi username@beotel i password ostalo sve isto.
:: :: Ok, ali da li radi sa svim nasim provajderima :: F......Beotel, ne mogu da dobijem tehnicku danima da pitam da li moze i za njih :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: ::
Ok, hvala. g. Marko... :) btw mogli su malo lepse da naprave tako ozbiljnu spravu. Onako saren, zaobljen, i debeo, izgleda kao da je iz `sve za 99` :p _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Moze, samo prepravi username@beotel i passwor :: ostalo sve isto :: :: :: :: :: :: Ok, ali da li radi sa svim nasim provajderima :: :: F......Beotel, ne mogu da dobijem tehnicku danima da pitam da li moze i za njih :: :: ________________________________________________________ :: :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: :: :: ::
saren nije - vec je crveno crna kombinacija zaobljen - moz mislitti debeo bas i nije
a prvo su mu smislili ime pa su ga dizajnirali po njemu a da je dobar za nase uslove -evo primera radi meni vec traje nekih 50 kila kilometara a jos uvek je kao nov
A da li neko od vas zna gde moze da se skine i apdejtuje najnoviji firmver koji su izbacili? Znam da vise ne rade ali pitam ima li neko sveziji firmver i da li sme da se flesuje?
E pa, izvini, al` meni je smesan. U poredjenju s bilo kojim TP-Linkom deluje k`o igracka.
A ako radi to je dobro.
Da budemo objektivni. Niti ti imas razloga da ga mu opravdavas izgled, niti ja da mu osporavam kvalitet. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: saren nije - vec je crveno crna kombinacij :: zaobljen - moz mislitt :: debeo bas i nij :: :: a prvo su mu smislili ime pa su ga dizajnirali po njem :: a da je dobar za nase uslove -evo primera radi meni vec traje nekih 50 kila kilometara a jos uvek je kao no :: ::
I jos nesto: da li se preko onog host USB porta moze nakaciti Canon 2900 laser, kao ima neki standard koji mora da pozdrzava ali se na razumem u te oznake PCL i slicno. A drugo pitanje za one koji su ga koristili da li se moze ograniciti protok po LAN portu recimo hocu da delim net i hocu da izlaz ogranicim na 50KB/s.
hvala
:: A da li neko od vas zna gde moze da se skine i apdejtuje najnoviji firmver koji su izbacili? Znam da vise ne rade ali pitam ima li neko sveziji firmver i da li sme da se flesuje :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647776. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.