Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Nedoumica. Molim za savet
STRANA 1 OD 1
duqp Nedoumica. Molim za savet 02.02.2012. 20:27 T42991

status: user
broj poruka: 3466
`de ste momci

Ovako, moje igranje na racunaru, vec 12 godina se svodi na counter strike. Trenutno 1.6.

Od 2008e godine sam korisnik telekom adsl, bilo 1mb, pa 2mb pa 4mb od januara 2011e godine.
Ping na net graph je bio plafon 30ms, pocinjao je od 15, bio sam zadovoljan, a u novembru konstantno 90ms, lag neopisiv, strasan.
U telekomu mi punili glavu da je do racunara nesto, ja probam 3 kucna racunara, 2 od drugara, isto je. I batalim to, prebacim burazerima, da bleje na fb,yt itd, dl im je 300kbps i njima ok.

1.12.2011. uzmem radijus vektor kablovski, 8mb, brzina ok, ali ping i lag, auu. Haos
Trenutno imam treci modem koji sam dobio, iako su po njihovoj prici prethodna 2 savrseno ispravna.
Imao sam problema 3x dnevno pucanje konekcije, kao da ja rucno restartujem modem. Bile price da previse koristim torrent, da mi je struja losa (a nista nije od toga)
Ping na kgb serverima 70, pocnu da mi pune glavu da je do hostinga nesto, a nije, ljudi peglaju, ne zale se.
Pretio im, molio ih, oni me zavlace kao da sam lud.
Cak je bilo pitanje da li mi je racunar ukljucen u struju kada radim ping test. Jel moguce to? Idiotizam
Sada kao sredjuju sve u Surcinu, mole me da cekam. A ja ne mogu vise.
Imam soluciju da uzmem wireless kbc net, 5ghz je oprema, platim 90e i dobijem 3 meseca gratis net, nema ugovora itd.

Drugar je odusevljen netom, zivi 200m od mene. Pegla cs, ping 5-10,nema pucanja konekcije itd.

Sta mislite vi, sta je najpametnije da uradim?

Ako nije problem da komentare tipa jao igras cs, budala si, peglaj cod, tetris...da prodje tema bez toga.
Potreban mi je savet, a ne da objasnjavam nekome nesto ili da se svadjam.
Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 02.02.2012. 20:42 #395691

broj poruka: 3529
Ranije, pre nekoliko godina, koristio sam usluge kbc neta, ortak i dan danas ima net kod njih, ja sam tada bio odusevljen kvalitetom veze, a koliko vidim i ortak je dan danas, tako da, sto se mene tice sve pohvale za njih.

https://sites.google.com/site/qualitymod

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp hvala shone 02.02.2012. 21:11 #395701

broj poruka: 3466
uzecu opremu kod njih, pa cu da testiram tri meseca, gratis bude protok, a za to vreme da kablovskim dovucem boga oca sa ipt i cao poz.
alexi Re: 02.02.2012. 21:18 #395704

broj poruka: 677
+1 KBC

Nisam licno koristio njihove usluge ali ono sto cujem su same pohvale. Druga stvar je sto imam traume od wifi-a u celosti ali za to je drugi provajder odgovoran. : D
Za telekom ne mogu da kazem da me cudi celokupna prica dok me za Vektor zaista iznenadilo. Bilo kako bilo, menjaj ako nisi zadovoljan. Verovatno ce tek onda i saviti kicmu da ti rese problem.

My sword can cut through armor and still cut a tomato.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647777.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs