Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Internet na PC-u preko mobilnog telefona...
STRANA 1 OD 1
Svaler Internet na PC-u preko mobilnog telefona... 04.02.2012. 13:04 T43025

status: user
broj poruka: 59
Ako moze neko da mi pomogne oko ovoga kako se povezuje konektuje ili neki link u vezi toga
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck ... 04.02.2012. 13:22 #396066

broj poruka: 1886
Povežeš mob preko BlueTooth konekcije - instaliraće ti se uređaj `Bluetooth Modem Device`...
Ili, ako imaš HTC - a imaš pristup wirelessu, imaš opciju `Mobile WiFi HotSpot`, pa onda tvoj mob koji ima WiFi počne da izigrava HotSpot za tvoj komp...

Potreban ti je BlueTooth USB dongle za komp, ili data kabl - ili samo BlueTooth dongle (ono što ide na USB i liči na `flešić`)

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

VMARC Re: ... 04.02.2012. 14:44 #396087

broj poruka: 9440
A to moze samo HTC?
:)

F650GS Dakar

:: Ili, ako imaš HTC - a imaš pristup wirelessu, imaš opciju `Mobile WiFi HotSpot`, pa onda tvoj mob koji ima WiFi počne da izigrava HotSpot za tvoj komp..
::
Daum ... 04.02.2012. 14:46 #396091

broj poruka: 12806
Nisi rekao preko kog mobilnog pokušavaš, premalo informacija...

f0rever Re: Internet na PC-u preko mobilnog telefona... 04.02.2012. 14:49 #396093

broj poruka: 3821
U zavisnosti od telefona, pronadji softver.

Stariji SE telefoni sa platformom A100 i A200 su imali lep programcic, koji se zvao `PCSuite` - u okviru njega, postojao je segment koji je automatski pravio konekciju preko tvog 3g/hdspa signala, i tako si mogao da se konektujes na net.

Za novije SE telefone, tipa Xperia, ukucaj na Google, naci ces sve. Tu vec mora drugacije.

I stariji Nokia modeli su imali isto slicnu aplikaciju, kao SE telefoni.

Najbolje da kazes koji mobilni imas...

Btw, ako planiras da surfujes preko Interneta bez megabajta na taj nacin, mnogo kosta, cisto da znas. :)

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Ako moze neko da mi pomogne oko ovoga kako se povezuje konektuje ili neki link u vezi tog
HardWarez Re: Re: ... 04.02.2012. 15:08 #396095

broj poruka: 11
Nisam rekao da drugi telefoni to ne mogu, nego za druge ne znam, jer ih nisam koristio...

:: A to moze samo HTC
:: :
:: F650GS Daka
:: :: Ili, ako imaš HTC - a imaš pristup wirelessu, imaš opciju `Mobile WiFi HotSpot`, pa onda tvoj mob koji ima WiFi počne da izigrava HotSpot za tvoj komp...
VMARC Re: Re: Re: ... 04.02.2012. 15:20 #396097

broj poruka: 9440
Pa i nisi ti to rekao. Ili jesi...
Salim se, bre :-)
Mogu i Androidi i aJfoni i HtCovi i svi ivi novi smartovi...

F650GS Dakar

:: Nisam rekao da drugi telefoni to ne mogu, nego za druge ne znam, jer ih nisam koristio..
:: :: A to moze samo HTC
:: :: :
:: ::
:: :: F650GS Daka
:: ::
:: :: :: Ili, ako imaš HTC - a imaš pristup wirelessu, imaš opciju `Mobile WiFi HotSpot`, pa onda tvoj mob koji ima WiFi počne da izigrava HotSpot za tvoj komp...
tortojed U svakom slucaju, PC mora da detektuje `modem` prikljucenog... 04.02.2012. 21:21 #396185

broj poruka: 11021
telefona (probaj prvo preko USB kabla, ako ga uopste imas - veza je stabilnija nego preko BT-a). Obicno, nakon povezivanja, sistem izbacuje poruku u kojoj od tebe zahteva da odaberes `mode` u okviru kojeg ce se komunikacija izmedju PC-ja i telefona odvijati - NEMOJ da izaberes `storage` ili `mem card` nego `ono nesto drugo ili trece` (vec u zavisnosti od telefona o kojem se radi).
U `device manager-u` OS-a na kompu (window$?) mora da se pojavi nova stavka - dial up modem doticnog telefona. Driver za `modem` verovatno mozes naci na CD-u koji si dobio (?) uz telefon...

Svaler Hvala prijatelji 05.02.2012. 11:06 #396298

broj poruka: 59
nije bilo licno za mene vec za jednog mog prijatelja ,objasnio sam mu ukratko o cemu se radi i da mu je mozda bolje da odustane od takve konekcije kostace ga puno,
Hvala na odgovorima

Bobi4ever Re: Hvala prijatelji 05.02.2012. 11:21 #396301

broj poruka: 4890
Ako tvoj drugar nema neki surf paket, skinuce mu kozu s ledja. :)

NZXT Hades modded
Asus M4A88T-V EVO
Gemini II Coolink 120Px2
Phenom II X6 1600T
Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz
Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz
WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB
Cooler Master M520
http://tinyurl.com/cj

:: nije bilo licno za mene vec za jednog mog prijatelja ,objasnio sam mu ukratko o cemu se radi i da mu je mozda bolje da odustane od takve konekcije kostace ga puno
:: Hvala na odgovorim
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647780.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs