Povezivanje Interneta ako koristim SAMO Usb WIFI USB Stick u 1xPC + Svic 2xPC
STRANA 1 OD 1
0645290269
Povezivanje Interneta ako koristim SAMO Usb WIFI USB Stick u 1xPC + Svic 2xPC
05.02.2012. 00:08
T43041
status: user broj poruka: 4
mislim da sam u naslovu objasnio problem
al aj jos jednom
ovako na jednom (ovaj gde je USB WIFI adapter koji radi u Client modu) imam internet i sve radi bez problema (DHCP) e sad uvek imam neki komp za testiranje. Kako da uradim vezu i podesavanja na 1 PC (ovome gde sam ja) i drugom PC preko Svica (PC1 i PC2 su vezani preko svica i mreznim karticama ? (Windows Xp i Windows XP su u pitanju )
Re: Povezivanje Interneta ako koristim SAMO Usb WIFI USB Stick u 1xPC + Svic 2xPC
05.02.2012. 01:57
status: user broj poruka: 3821
Nick ti je pobedio.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: mislim da sam u naslovu objasnio problem :: :: :: al aj jos jednom :: :: ovako na jednom (ovaj gde je USB WIFI adapter koji radi u Client modu) imam internet i sve radi bez problema (DHCP) e sad uvek imam neki komp za testiranje. Kako da uradim vezu i podesavanja na 1 PC (ovome gde sam ja) i drugom PC preko Svica (PC1 i PC2 su vezani preko svica i mreznim karticama ? (Windows Xp i Windows XP su u pitanju :: :: zahvaljujem na svaki odgovor pomoci !!
Re: Re: Povezivanje Interneta ako koristim SAMO Usb WIFI USB Stick u 1xPC + Svic 2xPC
05.02.2012. 03:04
status: user broj poruka: 4
:: Nick ti je pobedio :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: mislim da sam u naslovu objasnio problem :: :: :: :: :: :: al aj jos jednom :: :: :: :: ovako na jednom (ovaj gde je USB WIFI adapter koji radi u Client modu) imam internet i sve radi bez problema (DHCP) e sad uvek imam neki komp za testiranje. Kako da uradim vezu i podesavanja na 1 PC (ovome gde sam ja) i drugom PC preko Svica (PC1 i PC2 su vezani preko svica i mreznim karticama ? (Windows Xp i Windows XP su u pitanju :: :: :: :: zahvaljujem na svaki odgovor pomoci !
Internet connection sharing - preko tog računara neki drugi računari ostvaruju pristup internetu. Kako je ovo priglupo a moguće rešenje, koje ima manu da taj računar koji je stvarno priključen na internet mora biti uvek uključen - kao server jer glumi i stvarno rutira saobraćaj (glumi ruter)... tebi odgovara ako samo povremeno povezuješ računare. Kao stalno rešenje, uvek se nameće pravi ruter.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647777. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.