Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Povezivanje Interneta ako koristim SAMO Usb WIFI USB Stick u 1xPC + Svic 2xPC
STRANA 1 OD 1
0645290269 Povezivanje Interneta ako koristim SAMO Usb WIFI USB Stick u 1xPC + Svic 2xPC 05.02.2012. 00:08 T43041

status: user
broj poruka: 4
mislim da sam u naslovu objasnio problem

al aj jos jednom

ovako na jednom (ovaj gde je USB WIFI adapter koji radi u Client modu) imam internet i sve radi bez problema (DHCP) e sad uvek imam neki komp za testiranje. Kako da uradim vezu i podesavanja na 1 PC (ovome gde sam ja) i drugom PC preko Svica (PC1 i PC2 su vezani preko svica i mreznim karticama ? (Windows Xp i Windows XP su u pitanju )

zahvaljujem na svaki odgovor pomoci !!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Re: Povezivanje Interneta ako koristim SAMO Usb WIFI USB Stick u 1xPC + Svic 2xPC 05.02.2012. 01:57 #396262

broj poruka: 3821
Nick ti je pobedio.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: mislim da sam u naslovu objasnio problem
::
:: al aj jos jednom
:: ovako na jednom (ovaj gde je USB WIFI adapter koji radi u Client modu) imam internet i sve radi bez problema (DHCP) e sad uvek imam neki komp za testiranje. Kako da uradim vezu i podesavanja na 1 PC (ovome gde sam ja) i drugom PC preko Svica (PC1 i PC2 su vezani preko svica i mreznim karticama ? (Windows Xp i Windows XP su u pitanju
:: zahvaljujem na svaki odgovor pomoci !!
markopvict Windows ima servis koji se zove 05.02.2012. 02:21 #396265

broj poruka: 4515
ICS - Internet Connection Sharing
Iskoristi ga, prezvakano na ovom forumu x puta.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
0645290269 Re: Re: Povezivanje Interneta ako koristim SAMO Usb WIFI USB Stick u 1xPC + Svic 2xPC 05.02.2012. 03:04 #396268

broj poruka: 4

:: Nick ti je pobedio
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: mislim da sam u naslovu objasnio problem
:: ::
:: :: al aj jos jednom
:: :: ovako na jednom (ovaj gde je USB WIFI adapter koji radi u Client modu) imam internet i sve radi bez problema (DHCP) e sad uvek imam neki komp za testiranje. Kako da uradim vezu i podesavanja na 1 PC (ovome gde sam ja) i drugom PC preko Svica (PC1 i PC2 su vezani preko svica i mreznim karticama ? (Windows Xp i Windows XP su u pitanju
:: :: zahvaljujem na svaki odgovor pomoci !

@markopvict
zavaljujem na predlogu pokusacu .

@f0rever
sta si mislio sa mojim NICKOM ?
Pisko To je put 05.02.2012. 07:44 #396275

broj poruka: 6671
Internet connection sharing - preko tog računara neki drugi računari ostvaruju pristup internetu. Kako je ovo priglupo a moguće rešenje, koje ima manu da taj računar koji je stvarno priključen na internet mora biti uvek uključen - kao server jer glumi i stvarno rutira saobraćaj (glumi ruter)... tebi odgovara ako samo povremeno povezuješ računare. Kao stalno rešenje, uvek se nameće pravi ruter.

Budale veruju u sreću.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647777.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs