Jako mi se cudno ponasa ruter. Krenem da skidam neke velike fajlove krene puna brzina i onda opada do u besvesti. Torenti, Skype i slicno radi normalno. Ne mogu da lociram cudan problem. Dali postoji neki online test koji vrsi upload i download i verifikuje pakete i brzinu u nekom duzem periodu?
koji ruter? koji provajder? probao si reset rutera? probao si da konktaktiras i proveris konekciju sa provajderom? cmd-ping, speedtest.net
:: Jako mi se cudno ponasa ruter. Krenem da skidam neke velike fajlove krene puna brzina i onda opada do u besvesti. Torenti, Skype i slicno radi normalno. Ne mogu da lociram cudan problem. Dali postoji neki online test koji vrsi upload i download i verifikuje pakete i brzinu u nekom duzem periodu? :: :: Sta predlazete ::
Ruter je Alice za Telekom adsl. Ping radi sve, speedtest i pingtest uvek prodju bez gubljenja onih paketica, surfovanje takodje sve super leti bez greske. Samo download pojedinacnih vecih fajlova krene i onda opada i na kraju cak i stane. Ja sam laik ali ovoliko znam da mi je cudno.
:: koji ruter? koji provajder? probao si reset rutera? probao si da konktaktiras i proveris konekciju sa provajderom :: cmd-ping, speedtest.ne :: :: :: :: Jako mi se cudno ponasa ruter. Krenem da skidam neke velike fajlove krene puna brzina i onda opada do u besvesti. Torenti, Skype i slicno radi normalno. Ne mogu da lociram cudan problem. Dali postoji neki online test koji vrsi upload i download i verifikuje pakete i brzinu u nekom duzem periodu? :: :: :: :: Sta predlazete :: ::
na koji nacin se skidaju ti veliki fajlovi, iz kog browsera? da li si probao mozda JDownloader za download tih fajlova...?
:: Ruter je Alice za Telekom adsl. Ping radi sve, speedtest i pingtest uvek prodju bez gubljenja onih paketica, surfovanje takodje sve super leti bez greske. Samo download pojedinacnih vecih fajlova krene i onda opada i na kraju cak i stane. Ja sam laik ali ovoliko znam da mi je cudno :: :: :: :: koji ruter? koji provajder? probao si reset rutera? probao si da konktaktiras i proveris konekciju sa provajderom :: :: cmd-ping, speedtest.ne :: :: :: :: :: :: :: Jako mi se cudno ponasa ruter. Krenem da skidam neke velike fajlove krene puna brzina i onda opada do u besvesti. Torenti, Skype i slicno radi normalno. Ne mogu da lociram cudan problem. Dali postoji neki online test koji vrsi upload i download i verifikuje pakete i brzinu u nekom duzem periodu? :: :: :: :: :: :: Sta predlazete :: :: ::
probao hirens, ubuntu...sve preko 500mb. Nece ni ovaj microsoft :( krene pa onda opada do nule. Koristio Operu, Chrome. Ne ide mi u glavu. Nije ni antivirus.
:: probao hirens, ubuntu...sve preko 500mb. Nece ni ovaj microsoft :( krene pa onda opada do nule. Koristio Operu, Chrome. Ne ide mi u glavu. Nije ni antivirus :: :: ::
dobro, nije do d/l servera. sad skinihttp://www.slax.org/get_slax.php i butuj sa flesha pa probaj ponovo da utvrdis da li windows zeza, pa da trazimo dalje problem
Ma probao sam i na laptopu i isto je tako da nije ni operativni ni pretrazivac. Primetio sam da mi je MTU na adslu bio na automatic odnosno na 1492 a meni stoji u uputima da koristim 1400. Ima li to neke veze?
Ovo je link za Tweak test - free, ali treba da imaš instaliranu Javu. Na kraju daje rezultate i ocenu konekcije i sugestiju za event. korekcije. Fina zabava - ali dobro radi.
pa sto ne kazes odmah? jedino ti preostaje da zamenis ruter sa komsijom pa da vidis da li je problem do linije ili rutera. u svakom slucaju na provajderu je da otkloni problem
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647776. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.