Pozdrav! hteo bih da pitam da li ima neko da koristi ORION adsl i da li vam radi utorrent,odnosno da li se skidaju torrenti? primetio sam unazad dva-tri dana da mi jedva downloaduje da bi danas TOTALNO bio zaustavljen download 0! SVE ostalo radi super,internet pici dobro kao i uvek ali torrenti 0!? da li je moguce da mi ORION blokira P2P Download torrenta!? to bi bio prvi a ako se ispostavi da je tako,bio bi im i poslednji put...odmah bih promenio provajdera! kako da znam da li su mi ogranicili pre nego sto ih nazovem...da bih bio siguran? HVALA unapred.
Ja sam kod oriona. Skidao sam net limiter (~8Mb) pre nekih sat vremena brzinom od 1 - 2 kbps. sad cu da stavim nesto ozbiljno da se skida pa ti javljam...
PREVARANTI, prema zaposlenima ne toliko (sto i nije tema), dok prema korisnicima... to sto ti oni daju toliki i toliki protok, daju samo kad im odgovara, cim im se mreza optereti, oni ti zakolju protok a sto se tice shaping-a, pa tu su masteri uglavnom, kad imaju tehnickih mogucnosti, oni ce ti dati ono iz ugovora
debili, daju ti po dzabe ceni 8Mbps (u praksi par Mbps, mozda ponekad i celih 8Mbps), a ne daju ti da skidas normalno, pa sta ce ti 8Mbps protok, ako neces da skidas??? oni bi najvise voleli kad bi ti uzeo 100Mbps (tj. placao toliko), a da ti utilization bude par procenata, prepamenti likovi...
Jesi siguran da je do Oriona???Godinu dana vec koristim njihov net,prezadovoljan sam netom,u pitanju je paket 16/1,Upravo skidam sa partis mkv od 8 gb,ide max brzinom 1700k kao i uvek,nikad nisu ogranicavali. Prvi mesec sam imao zajebancije sa njihovim krs modemom Zyxel,posle kad su mi mi dali tplink wireless ruter,otad radi korektno.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647777. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.