ljudi,napisah jucer da mi ORION adsl ogranicava tj. totalno iskljucio P2P torrent download...kad ono probam sad da te iste torrente skinem sa sajta ISOHUNT i download radi odlicno? do sada sam sve torrente skidao sa PIRATEBAYa a od jucer mi sa tog sajta ne radi nijedan torrent,stoji u mestu...da li je moguce da torrenti sa drugih sajtova rade normalno a sa PIRATEBAY mrtvi,ne rade...da li to znaci da su skenjali PIRATEBAY???
pa,da li moze ORION da mi ogranici download torrenta sa PIRATEBAYa,a sa drugih sajtova da radi kako treba? da li je do ORIONA? kod TELEKOMA dakle rade torrenti sa PIRATEBAYa...
a kod mene ipak ne radi ni magnet link ni torrent sa PIRATBAYa...samo je bio poceo da skida kao nesto malo sa magnet linka i opet stao...nada...muerte...a sa drugih sajtova pici...? ne znam do cega je?
koristim vec sto godina utorrent i radio je uvek super i sad radi samo ne sa PB torrentima...jbg,navikao sam na njega...ako treba probacu sa tim vuze...ali jbg,glupa im je fora...
Mislim stvarno nemojte sa ovakvim naslovima za temu, ovo stvarno plasi ljudi po narocito mene. Zamislite da kazete malom detetu da ste pregazili Bozic Batu ispred njegove kuce, ja gasenje TPB dozivljavam kao da sam gledao smrt Bozic Bate!
Pošto je Božić bata u stvari Sveti Nikola, a svi znamo da je on živeo i umro poodavno, jedini koji je verovatno i gledao smrt Svetog Nikole( AKA Božić Bate) je Krkobabić. Tako da ne znam šta da ti kažem čovek... :P
:: Mislim stvarno nemojte sa ovakvim naslovima za temu, ovo stvarno plasi ljudi po narocito mene. Zamislite da kazete malom detetu da ste pregazili Bozic Batu ispred njegove kuce, ja gasenje TPB dozivljavam kao da sam gledao smrt Bozic Bate :: :: @Cro :: :: Kako otvaras ovo? Notepad?
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.