:: SBB ubrzanje aktivno :) Prosla ponoc i to je to :) evo test od pre 2 minuta :D :: :: http://www.speedtest.net/result/1805305326.pn :: :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x3 445( otkljucan X4 ) :: TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz+ 2gb DDR3 Kingston 1333Mhz :: 2x160GB Maxtor :: MSI OC 5670 1gb GDDR5 :: Asus DVD/RW
Isto kao i sto je bilo za nas sa MIX paketom D3 i NET ugovorom! 1540 dinara ja mislim..tako nesto :) Pa zato su ugasili net..da valjda puste ovaj brzi od ponoci... :))) I ja sam za tren ispizdeo al se setih sta je u pitanju..uradio TEST i to je bilo to :D
Evo potvrdjujem i ja da su upravo povecali paket na 10Mb/s! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Da su digli digli su :) Al cek da vidimo sad cenu :) jel kad god dignu performanse ode i cena gore :) u svakom slucaju hvala im :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Hocu da se prebacim na SBB sa Telekoma. Dosta mi je da me deru vise iako im je veza `kvalitetna`. Zanima me koliko su korektni (ako su uopste) prema korisnicima? Da li veza puca? Da li je protok stabilan tj. kolko platis toliko i dobijes? I da li su brzi u slucaju kvara, odnosno kakva im je tehnicka podrska?
Znacilo bi mi da mi odgovori neko ko je vec duze kod njih... Hvala :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
To ti sve zavisi od lokacije, mada generalno su korisnici koliko vidim zadovoljni, ali uvek ce biti nekoga da se zali, ja izgleda imam srece kod mene u kraju (Vozdovac, Brace Jerkovic) ekstra radi net, nema prekida i uvek skoro ide full, ja nisam primetio usporenja. Podrska je ok, nemam zamerki. Inace koristim njihov net godinama, od paketa 256Kb/s pa evo povecanjima sam stigao do 16Mb/s...
Ja sam zakljucio ugovor sa njima, jer sam godinama bio zadovoljan a oda su ponudili velike brzine uz ugovor i bez razmisljanja sam to uradio. Od tada cena se nije menjala, a brzina se podigla dosta !
:: Hocu da se prebacim na SBB sa Telekoma. Dosta mi je da me deru vise iako im je veza `kvalitetna`. Zanima me koliko su korektni (ako su uopste) prema korisnicima? Da li veza puca? Da li je protok stabilan tj. kolko platis toliko i dobijes? I da li su brzi u slucaju kvara, odnosno kakva im je tehnicka podrska :: :: Znacilo bi mi da mi odgovori neko ko je vec duze kod njih... Hvala : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
Ne pravite mi zazubice popizdeo sam, taman kad sam se preselio iz zemlje povecase a ovde gde sam sad je 4mbita/256kbita najmanji paket uz ugovor i kosta 35e mesecno omg :(
Nisam ni znao da su planirali povecanje. Znaci sada su povecali moj paket sa 12Mb/s na 16Mb/s... koji carevi. Nisam ni trebao da uzimam ovaj od 12Mb/s, da sam ostao na starom sada bih imao 10Mb/s, sto je sasvim dovoljno, al` od viska glava ne boli
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.