Evo, 1.mart je doshao. Da li je neko primetio ubrzanje interneta? Na sajtu sbb-a stoji da su najmanji postpaid flat paketi na 12 mesecni ugovor 10Mb/1Mb. Kolika je rezolucija na d3go televiziji? Zna li neko da li ce sadashnji d3 uredjaji biti zamenjeni novijim koji ce imati digitalni izlaz a ne sa skart kao shto ovi sadashnji imaju?
MLG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Evo, 1.mart je doshao. Da li je neko primetio ubrzanje interneta? Na sajtu sbb-a stoji da su najmanji postpaid flat paketi na 12 mesecni ugovor 10Mb/1Mb. Kolika je rezolucija na d3go televiziji? Zna li neko da li ce sadashnji d3 uredjaji biti zamenjeni novijim koji ce imati digitalni izlaz a ne sa skart kao shto ovi sadashnji imaju? ::
doduše ja nikad nisam nikakvu pomoć imao od beskorisnog centra SBB-a.Sad me jebu jer mi se konekcija kasno uveče prekine i modem zabaguje, a oni kažu da je do rutera(ako sam kupio nov ruter, i ne baguje on nego modem).Sad sam vezao direktno na modem pa čekam da zabode net, da im se načestitam mile nove godine...
Bash pre dva dana su mi zamenili Atlanta modem, riknula boranija. Dobio sam Cisco, isti shit. Valjda ce pocheti da ubacuju rutere... Ortak ih cheka dve nedelje da se pojave i ugrade mu hd dvr. Danas je zvao i nije dobio odgovor...
:: doduše ja nikad nisam nikakvu pomoć imao od beskorisnog centra SBB-a.Sad me jebu jer mi se konekcija kasno uveče prekine i modem zabaguje, a oni kažu da je do rutera(ako sam kupio nov ruter, i ne baguje on nego modem).Sad sam vezao direktno na modem pa čekam da zabode net, da im se načestitam mile nove godine.. :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53
Jedan cisko kid se i upokojio kod mene pre par meseci, pa su ga zamenili novim.Zbog toga i tvrde da je nemoguće da je problem do modema.Što li su onda menjali onaj prvi? Najviše volim kad nekom opišem nekome neki kvar koji sam video svojim očima, a on mi kaže `nemoguće`...
:: Bash pre dva dana su mi zamenili Atlanta modem, riknula boranija. Dobio sam Cisco, isti shit. Valjda ce pocheti da ubacuju rutere.. :: Ortak ih cheka dve nedelje da se pojave i ugrade mu hd dvr. Danas je zvao i nije dobio odgovor.. ::
Prvo da pohvalim SBB na povecanju brzine neta, uvek ce i biti najbolji provajder. Ugradili su mi skoro Cisko DVR recorder ide na HDMI ulaz, HD paket u 1080i ostali isto u 1080i ), 320GB HD za recording, kad se prebacuju HD kanali dodje do pola sekunde usporenja, guide je odlican, 1 klik i emisija ce biti snimljena
Jel sigurno 1080i? Opet kod njih neshto fali. Bolje da je 1080p. Slepci
:: Prvo da pohvalim SBB na povecanju brzine neta, uvek ce i biti najbolji provajder. Ugradili su mi skoro Cisko DVR recorder ide na HDMI ulaz, HD paket u 1080i ostali isto u 1080i ), 320GB HD za recording, kad se prebacuju HD kanali dodje do pola sekunde usporenja, guide je odlican, 1 klik i emisija ce biti snimljen :: :: poz svima i svaka preporuka u vezi SB ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647745. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.