Povremeno mi se desava da mi mis zablokira na internetu ??? Pomaze samo Brute Force restart. Instaliran svez W7 64,najnoviji drajver za mreznu i najnovija Opera.
Zaista ne znam o cemu se radi,svaka preporuka je dobro dosla... Hvala.
Do sada sam koristio antivirus Avast pa sam presao na Aviru... I ja sam sumnjao na to ali..isto se desava. Najnoviji Bios 1007 ubacen juce,jedino ostaje da promenim Operu ali sam se navikao na nju...
Dali da decekeiram Real time ptotection enable ???
Aku mu dečekiraš real-time protestion onda skoro ko da ga i nemaš.
off: Ma kakva Džuna od kera ćuna, baba Vanga je bila `the shit`.
:: Do sada sam koristio antivirus Avast pa sam presao na Aviru.. :: I ja sam sumnjao na to ali..isto se desava :: Najnoviji Bios 1007 ubacen juce,jedino ostaje da promenim Operu ali sam se navikao na nju.. :: :: Dali da decekeiram Real time ptotection enable ?? :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Kakvo ti je zapažanje, takve su ti i ideje o rešenju. Šta znači da zablokira miš? To znači da radi tastatura, a onda ti miš skoro i ne treba? Strelice, alt-ovanje, tabovanje, enter, sve to radi, kao i kontekst taster (desni klik). Ali, tebi ne blokira miš (pretpostavljam) već ti zabada ceo računar. To sigurno nije antivirus, teško da je i fleš. Problem je veći. Ili OS treba inekciju ili je neki hardverski kvar, od hdd-a (najsumnjiviji mi je on), samog miša (ako je miš, kabal od miša), memorije....
da ali Piskovo pitanje je na mestu .. da li ti se zamrzne samo mis a tastatura radi .. sto ce reci nesto ti blokira misonju ali preko tastature mozes da pikas ..
ili ti se smrzne komp .. ko eskimu govance u poljskom wc-u pa mora na dugme ..
pod uslovom da koristis modem preko mreznog prikljucka a ne preko usb-a, probaj da ubacis externu mreznu kartu pa vidi da li blokira, ili je sama mrezna karta pocela da brljavi, ili je problem do drajvera. I jos pitanje, da li je to od juce pocelo kada si ubacio novi bios ili se to desava duze vreme
znaci .. smrzava se .. i to samo kad ides na net ..
probaj linux live pa idi na net .. ako ne blokira moguce da te haka drajver za lan .. ako blokira i linux poslusaj sojkica i probaj pci lan ili spoj modem na usb ukoliko postojji ta opcija
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.