Pusti ponovo test pa okaci da vidimo koja je brzina. To ti tamo gde pise kopy link. Koliko placaš provajderu. http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/internet/adsl.469.html Ovo su cene i brzine. Inace ne obracaj pažnju na komentare. Ovde svi gledaju samo da nesto ili nekom (mislim veliki broj, verovatno od dosade ili da bi sami sebi bili pametniji mada po toj logici i ja što ovo pišem ispada upravo to al nema veze verovatno smo svi takvi kavi smo odnosno samo ljudi ) Inace jesi pogrešio al potpuno nebitna stvar u jednom smislu al u drugom je ipak važna (sad ga i ja ovde mnogo pametujem :) ) Znaci odradi speedtest pa klikni gde piše share this result pa klikni copy i nalepi kao i ja sad http://www.speedtest.net/result/1844622937.png
ja rekoh da ne moze nista pametno da ispadne iz sezampro+neobee+mediaworks pakta.
To sto tebi sss radi kako treba ne znaci da je dobar provajder. Ti si samo imao srece. Provajder je dobar kada je preko 80% korisnika zadovoljno, a ja ne vidim nikoga osim tebe da hvali `orion` __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Ja sam se učlanio još dok je bio Sezam i uvek mi je net radio kako treba, čak nasuprot ovome što sti ti rekao ja sam mnogo više ljudi čuo da se žali na Telekom, Telenor i na eu net.
Drugo, ne možeš da kriviš provajdera za nešto zašta nije odgovoran, nije provajder odgovoran što je loša infrastruktura pa se dešava da nekome non stop puca veza.
pa infrastruktura je Telekom, a Telekom je delom Orion, SezamPRO vise ne postoji jer ga je kupio Orion, Telekom i Orion = infrastruktura, ali tacno zna samo onaj ko tamo radi. Ja sam bio na yubc-u koji je bio najsocijalniji provajder pa nikad mi nije nista bilo sa internetom, radio je fenomenalno, cak i bolje nego sada na Beotelu, sto je malo glupo ali eto.. tako da nista nije pokazatelj.. ja bih rado sada presao na SBB jer ga toliko svi hvale, ali necu da placam tv + internet, za sada.
:: Ja sam se učlanio još dok je bio Sezam i uvek mi je net radio kako treba, čak nasuprot ovome što sti ti rekao ja sam mnogo više ljudi čuo da se žali na Telekom, Telenor i na eu net :: :: Drugo, ne možeš da kriviš provajdera za nešto zašta nije odgovoran, nije provajder odgovoran što je loša infrastruktura pa se dešava da nekome non stop puca veza :: :: Ko kaže da čovek ne može da leti :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f :: ::
analogno digitalna sezam pro linija, ja mislim da gore od toga ne moze. svi adsl provajderi placaju telekomu kako bi koristili njihovu infrastrukturu, a ja ne vidim da telekom ima prevelikih problema. Ja ne bih placao tv takodje, ali nazalost te obavezuju. Za 10mbps nije problem ni tih 2200rsd. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Nije ovde stvar u sreci, vec u lokaciji. Ja sam kod njih vise od 4 god. (Sezam Pro) i da kucnem u drvo kad god sam imao neki problem u rekordnom vremenu su ga resavali. Mozda sam imao svega 10 puta problem, ako i toliko.
Vise puta sam ponavljao da imaju najbolju tehnicku podrsku.
Uostalom, ni SBB nema sjajan net, cak se kod njih vise zale za stalno pucanje internet saobracaja... Sve zavisi od kao sto rekoh lokacije, sigurno da nije isto ziveti na Novom Beogradu i u Borci (bez uvrede ako neko zivi u Borci ).
@Srdjanc:
Kakve veze ima cena? Evo, ja pomenuti paket placam 1160 dinara, pa nemam problema nikakvih.
Zato sam se ja vratio na kablovski. Jako sam glup bio uopste sto sam isao na orionov adsl... Plus sto su jos skupi, kad sam trebao da raskinem ugovor, rekli su mi da cu imati popust na sledeci ugovor, dakle pre sam platio 1560din 4mbit-a, a po novom ugovoru placao bih isto! hahaahha koji pajseri...
hoces da kazes da si ti sa razlogom izabrao lokaciju na kojoj zivis?! haha, pa sreca je sto je orion dobar na toj lokaciji, zar ne? :)
procentualno, vise ljudi su rekli da su zadovoljni u vezi sbba nego onih koji se zale na pucanje. Kao i ti, ja nemam problema sa ovim provajderom. u februaru pred podizanje brzine je bilo dosta pucanja sto je razumljivo.
__________________________________________________________ Velg Bort Livet
Pa, razlog je zato sto mi se svidja lokacija, zato sam je i izabrao. Sigurno ne zbog interneta
Da ne duzimo, totalno me zabole za Orion, rado bih presao na SBB, ali na mojoj lokaciji nemaju mogucnosti da uvedu internet, jer je vec zauzeta od strane Telekoma. A da 50% penzosa molim u mojoj zgradi da promenimo operatera, e za to bas zabole stojko
BTW, kad su to dizali brzinu? Koji paket koristis i koliko placas?
Meni ostavise na 6 Mbit, povecali mi pocetkom prosle godine i od tada nista. Ne zalim se, za ove pare i ne moze bolje.
``They call me... Prophet``
:: hoces da kazes da si ti sa razlogom izabrao lokaciju na kojoj zivis? :: haha, pa sreca je sto je orion dobar na toj lokaciji, zar ne? : :: :: procentualno, vise ljudi su rekli da su zadovoljni u vezi sbba nego onih koji se zale na pucanje :: Kao i ti, ja nemam problema sa ovim provajderom. u februaru pred podizanje brzine je bilo dosta pucanja sto je razumljivo :: :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Telekom je delom Orion? Orion nije kupio Sezampro... Orion je nastao integracijom pomenuta tri provajdera, nesto slicno ortackom drustvu.
:: pa infrastruktura je Telekom, a Telekom je delom Orion, SezamPRO vise ne postoji jer ga je kupio Orion, Telekom i Orion = infrastruktura, ali tacno zna samo onaj ko tamo radi :: Ja sam bio na yubc-u koji je bio najsocijalniji provajder pa nikad mi nije nista bilo sa internetom, radio je fenomenalno, cak i bolje nego sada na Beotelu, sto je malo glupo ali eto.. tako da nista nije pokazatelj.. ja bih rado sada presao na SBB jer ga toliko svi hvale, ali necu da placam tv + internet, za sada :: :: :: :: Ja sam se učlanio još dok je bio Sezam i uvek mi je net radio kako treba, čak nasuprot ovome što sti ti rekao ja sam mnogo više ljudi čuo da se žali na Telekom, Telenor i na eu net :: :: :: :: Drugo, ne možeš da kriviš provajdera za nešto zašta nije odgovoran, nije provajder odgovoran što je loša infrastruktura pa se dešava da nekome non stop puca veza :: :: :: :: Ko kaže da čovek ne može da leti :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f :: :: :: ::
ok kako god, ne znam njihov muljatorski dil da budem iskren, ali zasto bi menjali ime ako nisu delom kupljeni?
Neobee.net, SezamPro i Media Works postaju Orion Telekom Objavljeno 27 Apr 2010 u 9:25pm Kompanije Neobee.net, Sezampro i Media Works integrisane u novu kompaniju i u budućnosti na tržištu će nastupati pod imenom Orion Telekom. http://www.mobitech.rs/tag/orion-telekom/
:: Telekom je delom Orion? Orion nije kupio Sezampro... Orion je nastao integracijom pomenuta tri provajdera, nesto slicno ortackom drustvu :: :: :: :: pa infrastruktura je Telekom, a Telekom je delom Orion, SezamPRO vise ne postoji jer ga je kupio Orion, Telekom i Orion = infrastruktura, ali tacno zna samo onaj ko tamo radi :: :: Ja sam bio na yubc-u koji je bio najsocijalniji provajder pa nikad mi nije nista bilo sa internetom, radio je fenomenalno, cak i bolje nego sada na Beotelu, sto je malo glupo ali eto.. tako da nista nije pokazatelj.. ja bih rado sada presao na SBB jer ga toliko svi hvale, ali necu da placam tv + internet, za sada :: :: :: :: :: :: :: Ja sam se učlanio još dok je bio Sezam i uvek mi je net radio kako treba, čak nasuprot ovome što sti ti rekao ja sam mnogo više ljudi čuo da se žali na Telekom, Telenor i na eu net :: :: :: :: :: :: Drugo, ne možeš da kriviš provajdera za nešto zašta nije odgovoran, nije provajder odgovoran što je loša infrastruktura pa se dešava da nekome non stop puca veza :: :: :: :: :: :: Ko kaže da čovek ne može da leti :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647776. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.