Sad imam 4mb\s-512kb\s a od Aprila uzimam11mb\smb\s i jos ce da me kosta mesecno isto koliko sam placao i ovih 4mb\s. Pozdrav i nadam se da sam pomogao nekom ko je jos uvek na Orionu ADSL.
J&W IP35 Pro Intel E8400 3Ghz 2x2 GB Kingston DDR2 800Mhz MSI GTX460 OC 1GB Western Digital 250GBAAKS Western Digital 640GB Blue Western Digital 1TB Black Western Digital 1TB Green Chieftec GPS-550AB-A 550w
Da, zaboravih i cenu da stavim... I ss da se vidi kakva je konekcija.
Ma najbolje u potpis da roknem...
``They call me... Prophet``
:: Bravo za tebe, napisi jos koji put koju konekciju imas po kakvoj ceni i koliko je to dobro, mozda imas jos neko ko ne zna :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: I dalje nemaju povoljni paket od ovog kojeg ja koristim (D@H 6144/1024 MB/s).. :: :: :: :: Barem ne za mene.. :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
radim u BGD necu da kazem koja firma ali meni je ovo sasvim povoljno, kada vidim neke koje poznajem kako prolaze sa netom. Sada trenutno imam ovu brzinu http://goo.gl/d5eeC i kazem ovu brzinu placao sam 1890 din a placacu ubuduce po ovoj ceni 11mb.Sto je po meni sasvim O.K. Znaci sam zaradjujem novac i sam snosim svoje troskove neocekujem tatu i mamu da mi ista placaju. Nisam hteo nikog da vredjam.Hteo sam da predjem na SBB ali se sad pojavilo ovo.A korisnik bivseg Sezama sadasnjeg Oriona, korisnik sam vec 5 godina imam onaj popust od 15% za svaki mesec. E kada bi bilo kao u Bugarskoj ili u Rumuniji 25mb\smb\s za 8 eura to bi vec bilo nesto ali ovo je sad ponudjeno.Pa setite se kada ste imali 512kb brzinu a vidi sad ovo. Ja non stop skidam nesto i zato mi je potrebna ova brzina, a skidam samo sa private torrenta, gde je brzina u FULL-u.Ne koristim javne torrente.
J&W IP35 Pro Intel E8400 3Ghz 2x2 GB Kingston DDR2 800Mhz MSI GTX460 OC 1GB Western Digital 250 GB AAKS Western Digital 640GB Blue Western Digital 1TB Black Western Digital 1TB Green Chieftec GPS-550AB-A 550w
Ma ne sekraj se, Omladino. Trebao si odmah da navdes sumu...
22.03.2012. 22:44
status: user broj poruka: 11021
(1890 rsd) a ne `i jos ce da me kosta mesecno isto koliko sam placao i ovih 4mb\s...` (jer je takva izjava `relativna` - ja, na primer, za tih tvojih bivsih 4Mb/s-a placam 1100 dinara, telekonj)...
Svaka cast troto ali nismo svi u takvim pozicijama.
J&W IP35 Pro Intel E8400 3Ghz 2x2 GB Kingston DDR2 800Mhz MSI GTX460 OC 1GB Western Digital 250GBAAKS Western Digital 640GB Blue Western Digital 1TB Black Western Digital 1TB Green Chieftec GPS-550AB-A 550w
Imas sada u SBB S paket 10/1 Mbps za 1540 sa ugovorom na godinu dana, ja koristim mix M, sada je 16/1.5 Mbps za 2100 dindzi+ digitalna start paket gratis... Meni se cini da je povoljnije, + sto sam jako zadovoljan konekcijom, nema nekih padova, doduse sama mreza je stara manje od dve godine. AKo kod tebe orion radi ok, super, znam da je mnogo mojih poznanika i drugara tako pojelo g... sa orionom Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647776. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.