Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Kako proveriti dal na centrali ima slobodnih portova za adsl?
STRANA 1 OD 1
executor Kako proveriti dal na centrali ima slobodnih portova za adsl? 11.04.2012. 18:17 T45181

status: user
broj poruka: 203
Zanima me kako proveriti dal ima slobodnih portova za adsl prikljucak na centrali a da se ne mora prijavjivati kod bilo kojeg provajdera..? Problem je sto jedna firma tvrdi da ima (beotel) a druga firma da nema (orion).. U orionu su mi potvrdili da ako su portovi dostupni na centrali onda su dostupni za sve provajdere a ovo bas i ne izgleda tako... Telekom bi po zakonu trebao da obavesti sve provajdere o dostupnosti portova pa mi ovo sve nesto smrdi na neki zajeb...

Ne bi da saljem ljude kod beotela jer deru za 4mbita.. a treba mi za jos par brojeva novi prikljucak..

`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
luja-88 Re: 11.04.2012. 22:45 #411943

broj poruka: 1670
Moje iskustvo sa Orionom necu ni da spominjem ali bih ti toplo preporucio da ih zaobidjes. Podrska im nije nula, vec je u minusu.
Pa zar samo ta dva provajdera postoje kod nas?
Npr. od `normalnih` provajdera, PTT ima ok cene. Pogledaj i sajtove drugih provajdera, mozda naletis na nesto bolje.
jowwa90 beotel, orion 12.04.2012. 13:36 #412052

broj poruka: 152
Ja imam net adsl kod beotela. Ne znam da li jos uvek imaju akciju za nove korisnike, ja sam uzeo godinu dana 4mbit za 1000 din mesecno.
Za orion se u potpunosti slazem sa luja-88
Imao sam onaj njihov fixni telefon, svakih mesec dana se resetuje, i onda sam morao da zovem korisnicki servis da ga opet nameste i tako u krug a svaki put cekaj po 15-20 minuta.
I odem tamo, kad jao njima je zao nije do njih bla bla i na kraju im vratim telefon, i platim preostale pretplate i zdravo nikad vise!
gile23 ... 12.04.2012. 13:39 #412054

broj poruka: 9121
Beotel ce uskoro pod stecaj,...

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 12.04.2012. 14:32 #412060

broj poruka: 12806
Ja imam pozitivna iskustva sa Orionom, doduše tehnička im nije baš za pohvalu...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647776.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs