posto mi istice ugovor kod beoela a oni trenutno ne daju nikakve akcije moracu da ih promenim ali kod koga? Koje su trenutno najpovoljnije akcije kablovski ili adsl net? Treba mi uploud barem 1mb,bez ugovorne obaveze i cena oko 1500din plus minus 300din. Ima li kod to negde trenutno ili je ipak to samo san? :) Verat net daje nesto ali se ne odnosi na mene jer bih presao kof nih sa migracionim kodom tako da oni otpadaju Uzgred imam sbb kabloski ali su oni ukinuli uploud booster a za 1mb treba ugovorna obaveza sto mi bas nije opcije sem kao krajnje resenje. Uzgred kakav je sbb internet sada cuo sam da su poceli da zezaju da li je to tacno? Naime dve moje drugarice(jedna zivi kod Bogoslovije druga u Ustanickoj )se stalno zale na SBB internet ali sòbzirom da oni ne znaju nista oko kompa malo sam skeptican prema njihovim izjavama. Hvala
ja o njima samo reči hvale imam. Drugi korisnici su mahom zadovoljni, a ima i onih koji kukaju. Rekao bih da su na pojedinim lokacijama odradili lošije infrastrukturu pa ih to roka.
Kako bilo na Voždovcu sam i za pet-šest godina sam imao dva prekida koji su u najkraćem roku rešeni.
10/1 trenutna brzina pod ugovorom. support normality
VeratNET zaobidji. SBB ti je moja preporuka, najjaci su trenutno, ja sam isto na Beotelu i muka mi je vise sto imam i dalje 1.5mbps za 1400din mesecno, razmisljam da predjem na SBB koji nudi 4x bolji net za maltene iste pare..
Ja sam na Vracaru kod Manjeskog parka i ako ima neki komsija neka kaze kakva su njegova iskustav sa SBB-om ? Sve moje komsije imaju adsl ili pak i-kom net. Ja ne mogu preci na taj i-kom jer sam podstanar
imarkovic: Pa znam zato i hocu da promenim skupi su. imao sam akciju 6+6, 4mb/512 2190din svaki drugi mesec. A zasto nisi uzeo u beotelu wow akciju? Ja sam ih pitao ali mi nisu izasli u susret jer mi je ugovor tek krajem aprila isticao a wow akcija je bila do 29februara. Inace sa beotelovim internetom nikada nisam kuburio super im je barem kod mene.Kada sam ih pozvao i zamolio ih da mi omoguce wow akciju samo kao nastavam ugovora operator mi je rekao da sam skinuo 350gb podataka za god dana. Ja sam naravno sve negirao zbog klauzule razgovori sa operaterom se snimaju:).
ne razumem, pa sta ako si skinuo 350GB za god. dana? Nisam zbog toga sto uopste nemam ugovor sa njima, vec placam samo uslugu mesecno, zato sto razmisljam da predjem na SBB vec duze vreme, necu da se vezujem ugovorom..
:: imarkovic :: Pa znam zato i hocu da promenim skupi su. imao sam akciju 6+6, 4mb/512 2190din svaki drugi mesec :: A zasto nisi uzeo u beotelu wow akciju :: Ja sam ih pitao ali mi nisu izasli u susret jer mi je ugovor tek krajem aprila isticao a wow akcija je bila do 29februara :: Inace sa beotelovim internetom nikada nisam kuburio super im je barem kod mene.Kada sam ih pozvao i zamolio ih da mi omoguce wow akciju samo kao nastavam ugovora operator mi je rekao da sam skinuo 350gb podataka za god dana. Ja sam naravno sve negirao zbog klauzule razgovori sa operaterom se snimaju:) :: :: ::
Ma poenta je bila da nisam imao problema sa njihovim netom pa da se ne zeznem jer sa ostalim provajderima nisam imao iskustva a ne koliko sam skinuo podataka.
pa sta ima ti da se zeznes ili ne zeznes, oni to sve imaju tamo azurirano, samo bace pogled i mozes da im pricas sta god.. a to vezano za snimanje razgovara sa operaterom je druga prica hehe, dzabe si se trudio da ih zeznes, koliko kog da se trudis to je nemoguce
:: :: Ma poenta je bila da nisam imao problema sa njihovim netom pa da se ne zeznem jer sa ostalim provajderima nisam imao iskustva a ne koliko sam skinuo podataka :: ::
pa da, oni tamo imaju filter tacno u kb koliko je ko skinuo, ko je sta posetio itd., mozes da negiras sta god.. e sad ako je rekao da mu je net radio katastrofa i da nije uspeo nista da skine a oni vide tacno 350gb, onda ako si mislio da si ih namagarcio veliku si gresku napravio.. mislim nisu oni budale.. btw sad me zvala devojcica Dragana iz Beotela, kazu da vrlo uskoro imaju akciju, vise mb za nesto manje para, morace ugovor da se potpise, dobicemo obavestenje na mail a i moze da se prati na sajtu.
:: Koje si godiste :: :: A cim ti njima kazes nisam skinuo 350gb onda je 100% grska kod njih.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
... pretpostavljam da je bila neka forumska loziona u trenutku uzimanja ADSLa?
Ja imam 1.5Mb za 690 dinara kod PTTa i radi sve ok. Za decu dovoljno (sto se tice brzine i online igrica).
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Sad sam otisao do njih, moja firma i beotelu Pancevu u istom dvoistu. I zajebao sam se, ugovor je na 18 meseci a ne godinu... Ako hocu da ga raskinem moram da platim sve do kraja.
Bilo bi lepo 10 mb za 1400 din, ali da puknem 10k samo da bi sutra presao na sbb ma dosta mi je i 4mb
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
i jedno i drugo je povoljno, a vidim ja da jedino mene deru ko jarca.. morace nesto da se preduzme, mislim meni je sasvim dovoljno 1.5 ne treba mi vise, ali zasto bih placao duplo vise.. ne zelim.
bez ugovora je brzina 6Mbit/512kbps. support normality
:: VeratNET zaobidji :: SBB ti je moja preporuka, najjaci su trenutno, ja sam isto na Beotelu i muka mi je vise sto imam i dalje 1.5mbps za 1400din mesecno, razmisljam da predjem na SBB koji nudi 4x bolji net za maltene iste pare. :: :: ::
:: bez ugovora je brzina 6Mbit/512kbps :: support normalit :: :: :: VeratNET zaobidji :: :: SBB ti je moja preporuka, najjaci su trenutno, ja sam isto na Beotelu i muka mi je vise sto imam i dalje 1.5mbps za 1400din mesecno, razmisljam da predjem na SBB koji nudi 4x bolji net za maltene iste pare. :: :: :: :: :: ::
Ja ne mogu da verujem da su ljudi zadovoljni sa 1.5 mb sa ovom brzinom ne možeš ni Ju tjub da puštaš u HD,samo kad ga sam se rešio da ga moje oči više ne vide....
Mikishone, nisis radio sa modemima 9600 i 14400, pa da vidis sta je brzina :):):)
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: Ja ne mogu da verujem da su ljudi zadovoljni sa 1.5 mb sa ovom brzinom ne možeš ni Ju tjub da puštaš u HD,samo kad ga sam se rešio da ga moje oči više ne vide...
kod mene kopernikus 6mb za 1400 rsd, flet naravno mada kada bi se u gradu pojavio sbb odmah bih presao kod njih, za iste pare mnogo veca brzina a znam da uredno rade, imao sam prilike da vidim ko god moze, predlazem sbb
strelo, davno je to bilo, vidis da se ne seca dial-up modema.. ih to su bila vremena.. krstarica+dial-up.. pa pukne veza u sred chat-a.. polomih se ziv do ujutru da uspostavim vezu..
:: Mikishone, nisis radio sa modemima 9600 i 14400, pa da vidis sta je brzina :):): :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: :: :: :: :: Ja ne mogu da verujem da su ljudi zadovoljni sa 1.5 mb sa ovom brzinom ne možeš ni Ju tjub da puštaš u HD,samo kad ga sam se rešio da ga moje oči više ne vide... ::
pa brzina neta kod sbb-a bez ugovora support normality
:: sta je bez ugovora 6/512, SBB.. :: :: :: :: bez ugovora je brzina 6Mbit/512kbps :: :: support normalit :: :: :: :: :: VeratNET zaobidji :: :: :: SBB ti je moja preporuka, najjaci su trenutno, ja sam isto na Beotelu i muka mi je vise sto imam i dalje 1.5mbps za 1400din mesecno, razmisljam da predjem na SBB koji nudi 4x bolji net za maltene iste pare. :: :: :: :: :: :: :: :: :: EDIT: Dexteru odgovorio sam ti :)
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647777. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.