Verovatno nesto cackaju po mrezi. Takp je i mene zajebavao prosle nedelje. Pozovem tehnicku podrsku i javi se automat koji kaze da ce biti smetnji tokom dana u pojedinim ulicama ( i navede ulice).
i kazu da u mrezi ne vide problem i da bi trebalo da radi sve kako treba, a ja evo skoro ceo dan nemam net uopste, ponekad proradi i to je to, popizdecu.
mozda ti je pokvaren modem, probaj da ga resetujes na ono malo dugmence u rupici, ako to ne pomogne pozovi ih ponovo i pitaj da dodje serviser da proveri modem.
Probao, resetovao i nista isti djavo, rekli su mi da ce mi poslati nekog u sledeca dva dana -.-
:: :: mozda ti je pokvaren modem, probaj da ga resetujes na ono malo dugmence u rupici, ako to ne pomogne pozovi ih ponovo i pitaj da dodje serviser da proveri modem :: ::
Modem zna da se pokvari, meni se jednom dogodilo, i dobio drugi...
:: :: mozda ti je pokvaren modem, probaj da ga resetujes na ono malo dugmence u rupici, ako to ne pomogne pozovi ih ponovo i pitaj da dodje serviser da proveri modem :: ::
Imam, al sam probao i direktno iz modema u komp i isto je bilo, a evo sad mi net normalno radi. Ima neki problem preko dana od nekih 11 do 6, 7 uvece i onda radi normalno, a kazu da nista ne rade na mrezi. Videcu sta ce sutra biti :/
ali nemam tih problema... Znam da je druga tako isto zajebavalo i njemu u sbb-u rekli da je zbog virusa.... I on reinstalirao windows i problem se resio... Jebem li ga mozes da probas ako te ne mrzi....
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.