Imam verat adsl 1.5Mb/ 256Kb. Manje vise radi OK, medjutim imam probleme sa youtube. Zastaje, los je transfer, sporo se baferuje. Ne moze da se odgleda nesto u realnom vremenu ni pri najmanjem kvalitetu slike. Vidim, kod komsije koji ima istu tu brzinu, ali PTT net, sve radi besprekorno. Kako ste vi zadovoljni veratom? Ja sam pod ugovorom jos 6 mseci i ne mogu da ih otkacim.
radio je dobro, nije seckalo.ponekad. sad imam onaj od 4Mb/s radi još bolje. secne po neki klip ponekad. čekam da mi istekne ugovor jer čini mi se da ima i bolje za isto a i manje para.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
imam na poslu taj 1.5mb i radi kako treba, nikada nije bilo problema za ovih 6 meseci koliko sam njihov korisnik, a kod kuce imam 4mb i isto je stabilno, brzo, ma bez ikakvih problema, youtube radi na oba paketa kako treba, bez seckanja.
Mislim da nije do verata. I meni se desava na ptt-u i telekomu, a nikad ranije se nije desavalo. Mislim da ima veze ili sa samim jubitom ili sa real/flash plejerom (sta vec od plejera koristi za pustanje). Od jednog automatskog apdejta mi zabada redovno. I nece da ucita ceo klip kad ga pustim i drmnem pauzu - nego ucitava tek kad ponovo otpustim pauzu.
EDIT: Evo i na 4Mbit EUnet adslu mi se desi da zakucava. A u pitanju je nekoliko razlicitih konfiguracija i provajdera - sto ce reci nije svugde sistem crkavela, pa da je do kompa.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: Imam verat adsl 1.5Mb/ 256Kb :: Manje vise radi OK, medjutim imam probleme sa youtube. Zastaje, los je transfer, sporo se baferuje. Ne moze da se odgleda nesto u realnom vremenu ni pri najmanjem kvalitetu slike :: Vidim, kod komsije koji ima istu tu brzinu, ali PTT net, sve radi besprekorno :: Kako ste vi zadovoljni veratom :: Ja sam pod ugovorom jos 6 mseci i ne mogu da ih otkacim.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647743. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.