pozdrav! samo jedno pitanjce...kako da proverim da li mi ogranicavaju p2p saobracaj...? internet mi radi u full-u a torrenti se skidaju uzasno sporo...da li neko moze da mi posalje neki torrent koji provereno radi punom brzinom pa da proverim da li ce i kod mene da se skida u full-u? hvala.
ja sam kod ikom-a i tih problema nemam...pozovi ih broj predpostavljam da imas i obrazlozi im problem ne bi trebao da imas problema(meni su uvek izlazili u susret za bilo kakav problem da sam imao a skoro da ih nije ni bilo vec sam ccc 3god kod njih i malo jace :)))
AMD A8 3870K@3.0Ghz@TT Frio OCK ASUS F1A75-V PRO 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B ATI HD6550 Fractal Design Define R3@Seasonic 520GM Mushkin Chronos 60GB,2x2TB WD Green Xonar DX Altec Lansing FX4021 2.1 Logitech MX Perfo
:: :: pozdrav! :: samo jedno pitanjce...kako da proverim da li mi ogranicavaju p2p saobracaj...? internet mi radi u full-u a torrenti se skidaju uzasno sporo...da li neko moze da mi posalje neki torrent koji provereno radi punom brzinom pa da proverim da li ce i kod mene da se skida u full-u? hvala.
Budrace, imao sam isti problem, samo sto ja koristim wireless i u mikrotiku sam postavio javni guglov DNS 8.8.8.8 i sve mi sada ide max, a pre nije moglo ni 10Kbps da izvuce na torrentima. Inace, nista mi nije pomoglo, enkripcija...
treba da konfigurises ruter, portforwarding i onda da podesis Utorrent (ili sta vec koristis) u skladu sa novimm podesavanjima (imas po netu sve i svasta sto se tice toga) Nece uvek na torentima max brzinom, to sve zavisi od seedera...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: pozdrav! :: samo jedno pitanjce...kako da proverim da li mi ogranicavaju p2p saobracaj...? internet mi radi u full-u a torrenti se skidaju uzasno sporo...da li neko moze da mi posalje neki torrent koji provereno radi punom brzinom pa da proverim da li ce i kod mene da se skida u full-u? hvala.
Misko brate, nema podesavanja portova na sbb modemu. Ukoliko postavis ruter, opet postoji nesto sto se zove UPnP. uTorrent dinamicki otvara sebi port...
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647777. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.