Jel zeza sajt ili da skacem provajderu na glavu? Ima vec par dana da malo hoce da radi, uglavnom veci deo dana kao ucitava i onda webpage not available bla bla. Ima li neko pojma sta se desava?
Opera, Safari, ff... telekom adsl, sve je ok danas i u prošlosti. Očisti keš browsera, pa probaj ponovo. Odradi speed test interneta, a ako sve to ne radi kako treba i NIJE ti se niko nakačio na wireless, ili ti keva ograničila pristup youtube domenu, kuknjavi kod svog ISP-a.
skini Novi flash za NON-IE i IE, pa shokwave player. Ocisti cache sa CCLeanerom i to je to. Ako ne radi kako treba vsaki put, provjeri sa provajderom. P.S Moze biti problem i u mreznoj, ali jako rijetko.
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
otkrio sam problem. Naime, ekstenzija koju sam dodao, ProxTube koja nesto drnda po pitanju regiona na YouTube-u mi me je zajebavala. Cim sam je sutnuo YouTube proradio normalno.
:: otkrio sam problem. Naime, ekstenzija koju sam dodao, ProxTube koja nesto drnda po pitanju regiona na YouTube-u mi me je zajebavala. Cim sam je sutnuo YouTube proradio normalno :
Kada YouTube zapreti da željeni video nije dostupan u našoj zemlji, to možeš da rešiš bez bilo kakvih addon-ova, raznih ekstenzija i slično. Odeš na http://www.hidemyass.com/ , tamo ubaciš željeni YT link, i cepaj.
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.