Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Pomoć - WIRELESS?
STRANA 1 OD 1
saleks88 Pomoć - WIRELESS? 07.06.2012. 22:14 T46125

status: user
broj poruka: 18
Pre dva tri dana sam primetio da mi u wireless network conection status/ upload i download skoro jednaki čak je upload nekad i veći iako ja ništa ne šaljem.
slična situacija http://url2it.com/mtie samo što je kod mene upload 6gb a download 5gb
formatiro sam komp i ubacio avast prečešljo i ništa prije njega je bio nod32
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mirko78 ja bih rekao... 07.06.2012. 22:29 #423309

broj poruka: 419
da ti je upload do jaja

nomemory a ja bih rekao... 07.06.2012. 23:04 #423328

broj poruka: 251

http://www.speedtest.net/

Miletic a gde je pitanje? 08.06.2012. 00:18 #423360

broj poruka: 221
Prva recenica: `Pre dva tri dana sam primetio da mi u wireless network conection status/ upload i download skoro jednaki čak je upload nekad i veći iako ja ništa ne šaljem.`
Jel mislis na Activity tab gde pise Sent i Recived?
Pa onaj link... odatle sam to pretpostavio? Tu se vidi da je 60 KB za nekih sat ipo poslato i primljeno. To je verovatno ucinio neki microsoft windows servis. Iskreno govoreci, mobilni telefoni типа андроид umeju vise od toga da potrose za taj vremenski period.

Sto se tvoje procene tice da je kod tebe upload 6GB a download 5GB, to znaci da treba tamo da ti pisu brojevi nalik ovima: 6.123.456.789 i 5.123.456.789 ... u sto cisto sumnjam. Pre svega zato sto su isuvise типа расни za navedenu ситуацију*.

*Ситуација kod tebe (i svih ostalih) je sto postoje neki sistemski procesi koji se povezuju na net pri prepoznavanju konekcije, razmene neke informacije o update-u, zatim, log in u messengerima, provera adobe update, microsoft update i slicni programi. Takodje, graficke karte i sl. proveravaju update po startovanju internet konekcije. Tebi ovi programi to odrade automatski, a ti si najverovatnije neobavesten pa ovde pravis zbrku. Ali, sve je ok, kao sto vidis. :) Nema mesta panici i uzbuni za kradju podataka типа расне слике са мора.

markopvict ako nisi siguran 08.06.2012. 01:16 #423373

broj poruka: 4515

netstat -b u command promptu, videces sta ce se pojviti :D

:: Mreže/Internet/Security/Tutorijali - -> https://www.umrezen.in.rs :

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647777.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs