Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
ikom internet sa motorola modemom podesavanja...?
STRANA 1 OD 1
budrak ikom internet sa motorola modemom podesavanja...? 18.06.2012. 11:25 T46280

status: user
broj poruka: 250

Pozdrav!
Zamolio bih nekog kolegu forumasa ako koristi Ikom kablovski internet sa motorola(uspravni) modemom da mi pomogne oko podesavanja u `utorrentu` koji koristim za download...ne mogu da ga namestim...jako slab download...internet radi odlicno bez ogranicenja ali torenti lose...naprimer imam mnoooogo peers & seeds u swarm-u...hvala unapred...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
savatije mislim da ti nemas problem sa modemom... 18.06.2012. 14:29 #425699

broj poruka: 1121
ja sam kod ikoma vec veoma dugo. nikada nisam osetio da postoji neka razlika u downloadu, bilo to sa nekog file hostinga ( naravno za max koji oni daju) ili sa torenta. Uzimajuci za cinjenicu da ti je protok koji placas u granicama ugovora, 99.99posto sam siguran da se u ikomu niko ne zali igrati ogranicavanjem torent downloada...ako ne verujes, probaj da se registrujes na partis.sl , te da odatle povuces neki torent....moraju ici u FULL-u

DELL INSPIRON 17R N7110
i7-2670QM
6 GB RAM
Nvidia M525

genuine W7 home premium 64 bit

budrak @savatije 18.06.2012. 14:56 #425707

broj poruka: 250

ok...ali sta nije u redu...? kako da podesim utorrent...? zasto ne skida u full-u nego se muci...? sta mislis da je problem...? mozes li mi pomoci...?
markopvict na modemu nema podesavanja portova 18.06.2012. 15:29 #425722

broj poruka: 4515
Tako da sve sto moze da bude problem je na tvojoj winows masini. Naravno, ukoliko Ikom ne blokira, a ne bi trebalo.
Probaj neki provereni torrent.

:: Mreže/Internet/Security/Tutorijali - -> https://www.umrezen.in.rs :

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
savatije Re: @savatije 18.06.2012. 20:11 #425787

broj poruka: 1121
moja podessavanja u uTorentu su na default...max down , max up...probaj ovaj torent testa tadi....kod neme ide u fulu 2.2 - 2.3 MB/s (ikom flat 4)
http://isohunt.com/torrent_details/390202189/Project+Reality?tab=summary

DELL INSPIRON 17R N7110
i7-2670QM
6 GB RAM
Nvidia M525

genuine W7 home premium 64 bit

::
:: ok...ali sta nije u redu...? kako da podesim utorrent...? zasto ne skida u full-u nego se muci...? sta mislis da je problem...? mozes li mi pomoci...?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647780.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs