Pozdrav! Zamolio bih nekog kolegu forumasa ako koristi Ikom kablovski internet sa motorola(uspravni) modemom da mi pomogne oko podesavanja u `utorrentu` koji koristim za download...ne mogu da ga namestim...jako slab download...internet radi odlicno bez ogranicenja ali torenti lose...naprimer imam mnoooogo peers & seeds u swarm-u...hvala unapred...
ja sam kod ikoma vec veoma dugo. nikada nisam osetio da postoji neka razlika u downloadu, bilo to sa nekog file hostinga ( naravno za max koji oni daju) ili sa torenta. Uzimajuci za cinjenicu da ti je protok koji placas u granicama ugovora, 99.99posto sam siguran da se u ikomu niko ne zali igrati ogranicavanjem torent downloada...ako ne verujes, probaj da se registrujes na partis.sl , te da odatle povuces neki torent....moraju ici u FULL-u
:: :: :: :: ok...ali sta nije u redu...? kako da podesim utorrent...? zasto ne skida u full-u nego se muci...? sta mislis da je problem...? mozes li mi pomoci...?
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.