Sta treba od opreme da bih podelio internet sa komsijom koji udaljen od mene nekih 70-80 metara. Da napomenem imam LINKSYS WRT 54GH ruter ali je slab signal kod njega.
Zavisi sta on koristi da bi hvatao signal, ali uvek moze da kupi wifi adapter i da rokne jacu antenu, ili da ti kupis jaci ruter. Najbanalnije sto mozes sad je da stavis ruter sto blize prozoru :) Po slikama koje sam video, na njemu ne mozes da promenis antenu i stavis jacu.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Sta treba od opreme da bih podelio internet sa komsijom koji udaljen od mene nekih 70-80 metara. Da napomenem imam LINKSYS WRT 54GH ruter ali je slab signal kod njega :: :: HVALA unapre ::
Batalite to, a ako bas hocete da se zezate, onda dva najjeftinija APa, dve externe antene cca 24 dB, dve visoke sipke, i gadajte se. Taj linksis ti nije upotrebljiv za ovu akciju. Cca 100€.
Pa to vam je realna cinjenica. Zato i rekoh da batalite :-( Sve i da se vidite, za stabilnu vezu na tu daljinu, opet bi ste dosli na tu neku istu cifru... Ustedeli bi ste 10-15 € po anteni i to je to...
F650GS Dakar
:: :: Ne gadjamo se nikako, :: :: :: a i ta cifra mi je velika za NAS budze :: ::
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.