Imam mnogo loseg iskustava sa Telekom ADSL imao sam pre 2x16mb od toga u zadnje vreme nisam mogao da imam ni 8mb. Da sam na tvom mestu uzeo bi SBB ako si u mogucstvu. Jos ako hoces da potpises ugovr na 12 meseci dobijes 10mb za 1500 dinara! I da te bog vidi!
Ja sam uzeo bio preko telekoma 4mb/512kb , imam ugovor na godinu dana da placam 1060 dinara mesecno...
Sad kad mi istekne,video sam novi BOX, koji ujedinjuje { 6mb/1mb internet. Mobilni, Fixni, IP TV, tad bi verovatno odjavio moju jadnu Ikom kablovsku,} sve to ide za 3000 dinara,sto mislim da je sjajna ponuda.
Najbolji drug je uzeo ovaj TELEKOM BOX i za sad je prezadovoljan.
Evo sad par reci o TELEKOM ADSL-u.
Zivim u Beogradu, kod Vukovog spomenika, u Bulevaru Kralja Aleksandra,dakle neki uzi deo centra grada,(MOZDA IZ TOG RAZLOGA MOJE ISKUSTVO JE BOLJE,JER BI PODRSKA I RAD U NEKIM DRUGIM DELOVIMA BEOGRADA I SRBIJE MOZDA DRUGACIJA. Takodje dosta ljudi koje znam upravo imaju telekom adsl,i svi su zadovoljni njime. Za ovih godinu dana koliko imam telekom ADSL, samo jedno jutro,napominjem to jedno jutro, oba fiksna telefona i internet nisu radili jer su bili neki radovi u Bulevaru... Posto fiksni nije radio od ranog jutra pa do jedno 12-13h,reko aj da ih okrenem da javim, i bukvalno u roku od 5 minuta, zove me lik iz servisa na mobilni u vezi fiksnog,zatim neka devojka iz servisa za adsl, i sve je proradilo. potom jos doslo do par prekida fiksnog i interneta,opet se upalilo, sve u nekom kratkom roku od 10-15 minuta.
Dakle ne 1 dan, vec 1 jutro sam imao sveukupno od kad imam internet problem.
PIng u igricama mi je izuzetan, pogotovo u CS-u,hon-u, i zaista sta god da sam igrao na netu sa strancima, moj net uglavnom prvi upload-uje predpostavljam zbog malog DELAY-a.
Nikad mi nije pukao net , ali NIKAD , sto mi je izuzetno bitno bilo ranije dok sam dosta igrao igre preko neta.Sad malo manje,ipak je leto, pa ne planiram da sedim uz komp.
Ono sto prvo treba uraditi kada se uzme TELEKOM ADSL, je da se aktivira ADSL SPEED UP, koji sredi internet, jer po default-u paket od 4mb ima protok 3.5mb,odnosno kad skida preko neta ima protok od ~410kb/s sto i odgovara specifikacijama 4mb/s, a kad se odradi speed up ( sto je bukvalno 2 klika u browseru na sajtu telekoma) internet se penje do brzine od 6mb/s mada je meni najcesce do 5 mb/s , pa kad skidam ide i po 550kb/s.
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: Sta uzeti od trenutne ponude :: :: Treba mi nesto pouzdano, bez ugovorne obaveze, sa cenom do 2000 din mesecno :: :: Hvala svima unapred.
Zato SBB na banovom brdu recimo,od sestre drugarica,ne radi joj net vec nedelju dana. Kad zove podrsku, oni stalno kazu da su prosledili njen zahtev i da ce srediti problem, ali problem je cesto prisutan,dakle i pre ovoga sad je cesto nestajao internet...
Zato nisu mogle da odrade sajt za FON,i sta su vec radile za faks...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: Imam mnogo loseg iskustava sa Telekom ADSL imao sam pre 2x16mb od toga u zadnje vreme nisam mogao da imam ni 8mb. Da sam na tvom mestu uzeo bi SBB ako si u mogucstvu. Jos ako hoces da potpises ugovr na 12 meseci dobijes 10mb za 1500 dinara! I da te bog vidi :: :: http://www.sbb.rs/Paketi/327/FlatHome.shtm :: ::
Оно што нуди ИПТВ Телеком не нуди СББ и обратно. Овај први има лошији избор канала засад, очајну промену канала која траје пар секунди, али иде преко танке жице коју можеш да сакријеш лако, док они дебели каблови СББ иду на живце, барем мени, па сам их посекао свуда у стану. Још онако аматерски урађена инсталација СББ, ма да ти се смучи. Да је ко на западу унутар зидова, то би било прихватљиво. Ипак, мој глас иде ИПТВ-у, само му је велики недостатак спора промена канала. А објашњење зашто је то тако је тек нервирајуће.
Nikad bez signala mozda u 4 god 2-5x puta po 1h.Ping u igrama malo veci nego u BG od 25 do 60 za Balkan, usa od 100 do 200.Podrska odcajna al zato imam PC berzu gde ima dobrih ljudi pa su mi mnogo pomogli, ako prebacis ruter/modem u bridge mod jos bolji ping i brzina neta.
Sve u svemu ok.Nisam probao pakete i ostale promocije samo ADSL imam.Jedini problem je sto im je glavni server u BG, bar za moje podrucije pa signal putuje od mene do SD servera pa od SD servera do BG servera pa u svet (uglavnom 3 tacke predje pa ode u svet) odatle malo veci ping, al to je neprimetno u igrama, za normalan net(sajtovi, chat, video) neprimetno.
:: Ja sam uzeo bio preko telekoma 4mb/512kb , imam ugovor na godinu dana da placam 1060 dinara mesecno.. :: :: Sad kad mi istekne,video sam novi BOX, koji ujedinjuje { 6mb/1mb internet. Mobilni, Fixni, IP TV, tad bi verovatno odjavio moju jadnu Ikom kablovsku, :: sve to ide za 3000 dinara,sto mislim da je sjajna ponuda :: :: Najbolji drug je uzeo ovaj TELEKOM BOX i za sad je prezadovoljan :: :: Evo sad par reci o TELEKOM ADSL-u. :: :: Zivim u Beogradu, kod Vukovog spomenika, u Bulevaru Kralja Aleksandra,dakle neki uzi deo centra grada,(MOZDA IZ TOG RAZLOGA MOJE ISKUSTVO JE BOLJE,JER BI PODRSKA I RAD U NEKIM DRUGIM DELOVIMA BEOGRADA I SRBIJE MOZDA DRUGACIJA. Takodje dosta ljudi koje znam upravo imaju telekom adsl,i svi su zadovoljni njime. :: Za ovih godinu dana koliko imam telekom ADSL, samo jedno jutro,napominjem to jedno jutro, oba fiksna telefona i internet nisu radili jer su bili neki radovi u Bulevaru.. :: Posto fiksni nije radio od ranog jutra pa do jedno 12-13h,reko aj da ih okrenem da javim, i bukvalno u roku od 5 minuta, zove me lik iz servisa na mobilni u vezi fiksnog,zatim neka devojka iz servisa za adsl, i sve je proradilo. potom jos doslo do par prekida fiksnog i interneta,opet se upalilo, sve u nekom kratkom roku od 10-15 minuta. :: :: Dakle ne 1 dan, vec 1 jutro sam imao sveukupno od kad imam internet problem. :: :: PIng u igricama mi je izuzetan, pogotovo u CS-u,hon-u, i zaista sta god da sam igrao na netu sa strancima, moj net uglavnom prvi upload-uje predpostavljam zbog malog DELAY-a. :: :: Nikad mi nije pukao net , ali NIKAD , sto mi je izuzetno bitno bilo ranije dok sam dosta igrao igre preko neta.Sad malo manje,ipak je leto, pa ne planiram da sedim uz komp :: :: Ono sto prvo treba uraditi kada se uzme TELEKOM ADSL, je da se aktivira ADSL SPEED UP, koji sredi internet, jer po default-u paket od 4mb ima protok 3.5mb,odnosno kad skida preko neta ima protok od ~410kb/s sto i odgovara specifikacijama 4mb/s, a kad se odradi speed up ( sto je bukvalno 2 klika u browseru na sajtu telekoma) internet se penje do brzine od 6mb/s mada je meni najcesce do 5 mb/s , pa kad skidam ide i po 550kb/s. :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135 :: :: :: Sta uzeti od trenutne ponude :: :: :: :: Treba mi nesto pouzdano, bez ugovorne obaveze, sa cenom do 2000 din mesecno :: :: :: :: Hvala svima unapred.
:: Ja sam uzeo bio preko telekoma 4mb/512kb , imam ugovor na godinu dana da placam 1060 dinara mesecno.. :: :: Sad kad mi istekne,video sam novi BOX, koji ujedinjuje { 6mb/1mb internet. Mobilni, Fixni, IP TV, tad bi verovatno odjavio moju jadnu Ikom kablovsku, :: sve to ide za 3000 dinara,sto mislim da je sjajna ponuda :: :: Najbolji drug je uzeo ovaj TELEKOM BOX i za sad je prezadovoljan :: :: Evo sad par reci o TELEKOM ADSL-u. :: :: Zivim u Beogradu, kod Vukovog spomenika, u Bulevaru Kralja Aleksandra,dakle neki uzi deo centra grada,(MOZDA IZ TOG RAZLOGA MOJE ISKUSTVO JE BOLJE,JER BI PODRSKA I RAD U NEKIM DRUGIM DELOVIMA BEOGRADA I SRBIJE MOZDA DRUGACIJA. Takodje dosta ljudi koje znam upravo imaju telekom adsl,i svi su zadovoljni njime. :: Za ovih godinu dana koliko imam telekom ADSL, samo jedno jutro,napominjem to jedno jutro, oba fiksna telefona i internet nisu radili jer su bili neki radovi u Bulevaru.. :: Posto fiksni nije radio od ranog jutra pa do jedno 12-13h,reko aj da ih okrenem da javim, i bukvalno u roku od 5 minuta, zove me lik iz servisa na mobilni u vezi fiksnog,zatim neka devojka iz servisa za adsl, i sve je proradilo. potom jos doslo do par prekida fiksnog i interneta,opet se upalilo, sve u nekom kratkom roku od 10-15 minuta. :: :: Dakle ne 1 dan, vec 1 jutro sam imao sveukupno od kad imam internet problem. :: :: PIng u igricama mi je izuzetan, pogotovo u CS-u,hon-u, i zaista sta god da sam igrao na netu sa strancima, moj net uglavnom prvi upload-uje predpostavljam zbog malog DELAY-a. :: :: Nikad mi nije pukao net , ali NIKAD , sto mi je izuzetno bitno bilo ranije dok sam dosta igrao igre preko neta.Sad malo manje,ipak je leto, pa ne planiram da sedim uz komp :: :: Ono sto prvo treba uraditi kada se uzme TELEKOM ADSL, je da se aktivira ADSL SPEED UP, koji sredi internet, jer po default-u paket od 4mb ima protok 3.5mb,odnosno kad skida preko neta ima protok od ~410kb/s sto i odgovara specifikacijama 4mb/s, a kad se odradi speed up ( sto je bukvalno 2 klika u browseru na sajtu telekoma) internet se penje do brzine od 6mb/s mada je meni najcesce do 5 mb/s , pa kad skidam ide i po 550kb/s. :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135 :: :: :: Sta uzeti od trenutne ponude :: :: :: :: Treba mi nesto pouzdano, bez ugovorne obaveze, sa cenom do 2000 din mesecno :: :: :: :: Hvala svima unapred.
nikad ne puca veza nikad ne opada protok ne jedu govna ne iskljucuju te ako zakasnis sa placanjem podrska 24/h svaki dan uvek se neko javi ja sam jako zadovoljan 10 od 10.
A Markovicpt radi tamo , pa pitaj njega ako imas nekih jos pitanja.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ta akcija je bila prosle godine, placas pola cene godinu dana, medjutim ove godine je nema. Meni je istekla ugovorna obaveza kod telekoma i ja moram da nadjem neki adsl sa takvom promocijom...realno mi se ne daje preko 2000 dinara za 4mb jer za manji novac ljudi preko kabla imaju 10mb...jedino sto sam od telekom dobio pirelliev ruter koji mi odlicno radi posao.
Kao sto rece `pasduh` jedino kod Orion-a mozes bez ugovorene obaveze. Do skoro sam koristio ptt-ov ADSL i mogu ti reci da odlicno sljaka. Prati akcije pa sta ti se ucini najpovoljnije uzimaj
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647777. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.