Pre neki dan burazer uzeo iptv box paket.Al jos nismo namestali..Pa me zanima da li moze i kako se prikljucuje tv,a da ne ide preko scart-a nego preko antenskog kabla.Tamo ima In i Out za antenski kabel,pa me zanima kako da prikljucim da ide samo antenski kabel do onog uredjaja?I da li je to uopste izvodljivo samo sa antenskim kabelom?Ili mora biti scart ili neki drugi kabel..??Jer je tv neki obican pa mislim da nema ni scart ulaz. Hvala!
A mozes mi objasniti kako treba to spojiti jer nisam dobio scart kabel a moram preko antenskog...Ja sam prikljucio na ruter u broj 2 kabel jer su mi rekli da ide u 2 ili 3 za tv a 1 i 4 za net.E onda sam ukljucio antenu u OUT i u televizor i nisam dobio nista,Pa sam antenu ukljucio u IN i opet nisam dobio nista.Pa sam prebacivao na AV na tv-u i opet nista...Kako treba da se odradi da bi dobio sliku?Na njihovom sajtu je prikazano samo kako se prikljucuje sa scartom,a ja moram sa antenom... Hvala!
Kad antenski kabl priklucis na OUT na risiveru a drugi kraj na TV, moras da trazis frekvenciju na TV-u dok se ne pojavi slika (isto kao sto radis kad imas obicnu analognu antenu za TV)
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.