Oj! Ima li bivših orionovaca, beotelovaca, sezamproovaca i ostalih ovčica kojima nakon prisvajanja od strane po poštenju čuvene kompanije MTS stižu računi ničim izazvano uvećani za oko 50%? Pa ako ima eventualno neku zajedničku krivičnu prijavu da podnosimo against zadrigli krmak Lučke i ostali prasići, čisto iz dosade onako. Ja sam bivša Orion ovca a zbog koga ti ostaješ bez novca?
pojeo ovce i svinje. Meni je Orion, svojevremeno, živce kidao slanjem reklama, hvalisanjem tipa najsnažniji, najvisočiji, najljepši... Bio na aDSLu a oni nude panoptikum. Prijavim se ja tamo, na listu aspiranata, kad, posle par dana aaa, jok, niste ``pokriveni`` (Zrenjanin, širi centar). Posle par godina, raspitam se jope`, aaa, jok bre, i dalje ja nepokriven, bubrezi zebu a oni tamo me yebu. E, posle još nekoliko godinica, izgubih strpljenje i evo me i dalje kod monopolista, ne raspitujem se više (mtsopolisti mi udelili nagradno umanjenje cene njihove usluge zbog višedecenijske vernosti)....
Lepo, samo sad tražim nekog ko ne voli vuka i svinju a ne ko ih voli. Đinović je znao da će prodati Orion i zato je potpisivao džabalesku ugovore da bi pre prodaje skupio što više (n)ovaca. Zato ćemo prijaviti i njega jer je krivično delo prevara ako je neko zaključio ugovor s namerom da pribavi protivpravnu imovinsku korist, a unapred je znao da ga neće ispuniti.
Citam po raznim grupama da dosta ima taj problem. Oni koji su pod Ugovorom receno je da NECE biti promene cene dok traje ugovor. A cenu koju je MTS stoka podigla je spram toga koliko oni naplacuju one najjace pakete a ne spram koliko je Orion naplacivao, plus treba da proverite, ali mislim da MTS NEMA te brzine (ako je neko uzeo optiku od na primer 1gbit) pa je onda cak i brzina mozda smanjena a cena veca. Ja za sad cu da cutim da vidim do kad ce mi biti ova cena jer koristim osnovni paket od 250mbit i TV i nemam problema a cena je oko 2000din. Ako se to nesto drasticno promeni dok sam pod ugovorom (ne secam se kad mi istice ili da li je istekao) isto ce ici prijava neka ili raskid ugovora BEZ penala, cim nadjem negde drugde gde mogu da uzmem slicnu brzinu sa kablovskom.
nego, dugo sam se nadao da će i mene ``pokriti` Orion (godinama su tvrdili da se polako ali sigurno ``šire`` i da će, evo, samo što nisu! doći i u moj rejon), pa sam na kraju sa mts adsl-a prešao na mts optiku jer je ispalo ``Orionovo obećanje - ludom radovanje``.
Sto nas vise gledam, sve mi vise licimo na S. Koreju.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Tramp se ni u snu ne bi usudio da udari po Pjongjangu onako kao sto je onaj kurajber udario po Beogradu. Severna Koreja je DRZAVA u poredjenju sa banana-republikama naseg nivoa. Svojevremeno sam, na jednom drugom forumu bio kaznjen od strane moderatora kada sam napisao `Srbistan`. Veli onaj momak: to je autoshovinizam. A nije svestan dveju cinjenica: 1. sama rec `stan` je i u nasem (srpskom i hrvatskom) jeziku veoma prisutna, sama za sebe i u slozenicama (stanica, ustanova, stanovito...), jer je to rec indoevropskog porekla koja u osnovi znaci ``drzava``...2. drzave poput Pakistana, Kazahstana itd, mogu da nam budu uzor u mnogo cemu (usput, Pakistan je, kao i S, Koreja, ``nuklearna sila``, vojno i ekonomski veoma mocna i respektabilna u svetskim razmerama).
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Imao sam neki paket...optika 2.5Gbps i kablovska za 3300 po poslednjem racunu.
Od MTS-a mi je stigao prvi racun uvecan za 400din dakle 3700 uz naznaku da u znak dobrodoslice ovaj i naredna dva meseca placam 50% popusta na moj paket.
Gospoda je otprilike uzela paket koji sam imao i preracunala u svoj cenovnik i sada ispada da cu placati 7400din mesecno. No, nije frka jerbo mi je ugovor istekao pre dva meseca.
Nisam stigao od praznika da ih zovem ili odem do poslovnice da probam da se objasnim (kulturno).
Spali smo na Yettel, A1 i MTS koji vise manje imaju slicnu ponudu. Tesko da cu se izvuci da placam manje od 4500. MTS organski ne podnosim jos od 2010...Yettel je vise manje sestrinska firma, a A1 ih prati.
Ostacu u MTS-u ako ponude nesto konkretnije od onoga sto ima na sajtu...ovako najverovatnije A1 optika.
support normality
GA B450, Ryzen 2600, 48GB R.A.M., Samsung evo 990 pro 1TB, RX580, Chieftec modular 750W.
Meni je bilo 2.200, sad je stiglo 3.200. Znači za 3 meseca bi trebalo da bude 6.400. To je 3x više a ugovor mi traje još 15 meseci. Pri tom i dalje koristim Orion opremu koja je krš u odnosu na MTS-ovu. Razmatram opcije ali ako tako ostane naravno da prekidam ugovor. Jedino ne znam gde ću posle. Možda Yettel.
Drugar je isao da se raspita...odes u poslovnicu i napises neku vrstu zalbe...kako kazu zalba bude prihvacena.
Juce sam probao da svratim u poslovnicu ali kada sam video red samo sam se okrenuo.
Call centar ima da cekas 30+ minuta.
support normality
GA B450, Ryzen 2600, 48GB R.A.M., Samsung evo 990 pro 1TB, RX580, Chieftec modular 750W.
:: :: Meni je bilo 2.200, sad je stiglo 3.200. Znači za 3 meseca bi trebalo da bude 6.400. To je 3x više a ugovor mi traje još 15 meseci. Pri tom i dalje koristim Orion opremu koja je krš u odnosu na MTS-ovu. Razmatram opcije ali ako tako ostane naravno da prekidam ugovor. Jedino ne znam gde ću posle. Možda Yettel :: ::
Broj postavljenih tema: 60523. Broj poslatih odgovora: 648881. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.